Η Avis ενημερώνει: Πώς υπολογίζεται το μηνιαίο μίσθωμα

Το ύψος της δόσης του μηναίου μισθώματος ενός οχήματος αποτελεί για πολλούς ένα από τα κυρίαρχα κριτήρια επιλογής του αυτοκινήτου τους.

Το ύψος της δόσης του μηναίου μισθώματος ενός οχήματος αποτελεί για πολλούς ένα από τα κυρίαρχα κριτήρια επιλογής του αυτοκινήτου τους. Για αυτό και πρωταρχικό στόχο της Avis αποτελεί η σωστή και απολύτως διάφανη ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου εστιάζοντας στις ανάγκες και στις δυνατότητές του προκειμένου να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό όφελος κατά τη διάρκεια της χρονομίσθωσης.
Οι βασικοί παράγοντες που διαμορφώνουν το μηνιαίο μίσθωμα είναι οι ακόλουθοι:
– Η αρχική αξία του αυτοκινήτου.
– Ο τυχόν πρόσθετος εξοπλισμός που επιθυμεί ο πελάτης.
– Οι πιθανές πρόσθετες παροχές που συμφωνούνται μεταξύ Avis και πελάτη.
– Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης.
– Η μίσθωση χωρίς δικαίωμα εξαγοράς από τον πελάτη (σε αυτή την περίπτωση το μίσθωμα είναι χαμηλότερο και το αυτοκίνητο στη λήξη της μίσθωσης παραμένει στην ιδιοκτησία της Avis).
– H μίσθωση με δικαίωμα εξαγοράς (το μίσθωμα διαμορφώνεται σε υψηλότερο επίπεδο και το αυτοκίνητο στη λήξη της μίσθωσης μεταβιβάζεται στον πελάτη σε προσυμφωνημένη τιμή).
– Ο αριθμός των χιλιομέτρων που θα διανύει κάθε χρόνο το αυτοκίνητο.
– Η υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της μίσθωσης.
– Το χρηματοοικονομικό κόστος (επιτόκιο δανεισμού).
Η Avis λόγω της κυρίαρχης θέσης που κατέχει στην ελληνική αγορά και του όγκου των αγορών καινούριων αυτοκινήτων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις οι οποίες καθιστούν τη συνεργασία μαζί της εξαιρετικά συμφέρουσα, καθώς ο ενδιαφερόμενος απολαμβάνει χαμηλότερες τιμές χρονομίσθωσης σε συνδυασμό με τις κορυφαίες υπηρεσίες στην Ελλάδα πριν και κατά τη διάρκεια της χρονομίσθωσης σε όλους τους τομείς που την αφορούν (συντήρηση οχήματος και αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, συμβουλευτικές υπηρεσίες κ.τ.λ.).

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.