Παραολυµπιακοί Αγώνες
– Ρίο 2016
Κολύμβηση, ΕΡΤ2, 15.30 & 23.30
Στίβος, ΕΡΤ2, 16.00 & 23.25


Ξένη σειρά
The middle Star, 16.45
Η γιορτή της μητέρας για τη Φράνκι αποδεικνύεται μοναδική όταν ο Μάικ και τα παιδιά τής κάνουν δώρο μια ολόκληρη ημέρα για τον εαυτό της. Αλλά όταν η ξεχωριστή ημέρα της Φράνκι δεν εξελίσσεται ιδανικά, ο Μάικ της προσφέρει ένα νέο δώρο, μια ημέρα με την οικογένειά τους.


Ξένες ταινίες
«Πόλι: μια τρυφερή ιστορία»
(Paulie) ΑΝΤ1, 14.45
Ο Πόλι είναι ο πιο έξυπνος και ομιλητικός παπαγάλος του κόσμου, με την πιο έντονη προσωπικότητα! Μια ημέρα αποφασίζει να βρει το κοριτσάκι που τον μεγάλωσε, όμως εξαιτίας της μεγάλης του γλώσσας έχει συνεχώς μπλεξίματα. Οταν ξαφνικά και με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή της γλώσσας του ανακαλύπτει ένα ανέλπιστο δώρο της τύχης. Μια ζεστή ανθρώπινη αγκαλιά που θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει το πιο όμορφο όνειρό του –να βρει επιτέλους ένα σπίτι. (ΗΠΑ, 1998, 91′)
«Οχι μόνο φίλοι»
(Friends with benefits) Mega, 22.20
Ο ταλαντούχος Ντίλαν είναι έτοιμος να αφήσει τη χαλαρή ζωή του Λος Αντζελες για τη Νέα Υόρκη. Η ευκαιρία ζωής που του παρουσιάζεται προσφέρεται διά χειρός Τζέιμι, δουλειά της οποίας είναι το «σκάουτινγκ» με σκοπό τη στελέχωση των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς. Οι δύο νέοι, κυνικοί στη δουλειά, αλλά απογοητευμένοι από τα αδιέξοδα της ερωτικής τους ζωής, γίνονται γρήγορα φίλοι και από απλοί φίλοι εξελίσσονται σε σεξουαλικοί φίλοι, κάνοντας σεξ χωρίς περιττές συναισθηματικές δεσμεύσεις που μπορούν να καταστρέψουν τη φιλία τους. Ασχετα όμως με τα αμοιβαίως συμφωνηθέντα, ο άτιμος ο έρωτας τρυπώνει παντού… (ΗΠΑ, 2011, 108′)

HeliosPlus