Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Παραολυµπιακοί Αγώνες
–Ρίο 2016
Τελετή λήξης ΕΡΤ2, 02.00
Με ένα φαντασμαγορικό βραζιλιάνικο σόου θα ολοκληρωθούν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο. Η τελετή λήξης σε απευθείας μετάδοση από το θρυλικό Μαρακανά, ενώ ο «χρυσός» παραολυμπιονίκης που θα κρατήσει τη σημαία θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης.
Formula 1
Grand Prix Σιγκαπούρης ΕΡΤ2, 15.00
Μετά τον αγώνα της Μόντσα, που ήταν ο τελευταίος για εφέτος επί ευρωπαϊκού εδάφους, το πρωτάθλημα μεταφέρεται στην πίστα της Σιγκαπούρης, την οποία η F1 επισκέφθηκε για πρώτη φορά το 2008 και έκτοτε ο εν λόγω αγώνας περιλαμβάνεται σε σταθερή βάση στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Ο αγώνας διεξάγεται υπό το φως προβολέων σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό.
Ξένες ταινίες
«G.I. JOE: η γέννηση της Κόμπρα»
(G.I. JOE: the rise of Cobra) ΑΝΤ1, 22.00
Η επίλεκτη ομάδα κομάντος των G.I. JOE (Global Integrated Joint Operating Entity), με αρχηγό τον Ντιουκ, μάχεται ενάντια στη διαβολική τρομοκρατική οργάνωση «Cobra» που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο υπό την καθοδήγηση του σκωτσέζου εμπόρου όπλων Ντέστρο. (ΗΠΑ, 2009, 118′)
«Real steel» Alpha, 22.00
Σε έναν κόσμο που τα ρομπότ είναι πυγμάχοι, ο Χιου Τζάκμαν ανακαλύπτει τον επόμενο πρωταθλητή και oι ατσάλινοι μποξέρ ανεβαίνουν στο ρινγκ. (ΗΠΑ, 2011, 127′)
«Ειδικοί πράκτορες: Γ.Α.Τ.Ε.Σ.»
(D.E.B.S.) Mega, 00.10
Η αμερικανική κυβέρνηση τις έχει στρατολογήσει για τις κορυφαίες ικανότητές τους στο να λένε ψέματα, να εξαπατούν και να πολεμούν. Η Εϊμι, η Μαξ, η Τζάνετ και η Ντομινίκ μπαίνουν σε μια μυστική ακαδημία εκπαίδευσης υπερκατασκόπων γνωστή ως Γ.Α.Τ.Ε.Σ. Αυτά τα καυτά κορίτσια καταπολεμούν το έγκλημα και αναλαμβάνουν να σώσουν τον κόσμο, αλλά με το μέικ απ πάντα στην τρίχα. (ΗΠΑ, 2005, 87′

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.