Κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, όπως το UEFA Champions League και το UEFA Europa League, το αγγλικό, ισπανικό, ιταλικό και γερμανικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδας και το NBA, δημοφιλείς νέες σειρές αλλά και νέοι κύκλοι σειρών, κινηματογραφικές πρεμιέρες, αλλά και πρωτότυπα ντοκιμαντέρ από το ΟΤΕ HISTORY είναι τα συστατικά του προγράμματος που έχει ετοιμάσει για την εφετινή σεζόν ο ΟΤΕ TV.
Αθλητικά

Τα κανάλια OTE SPORT θα καλύψουν όλο το UEFA Champions League και αποκλειστικά το UEFA Europa League και μαζί τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Premier League, LaLiga Santander, Serie A, Bundesliga, τα European Qualifiers 2018, το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στο μπάσκετ το NBA κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, όπως και οι εντός έδρας αγώνες της KAE Ολυμπιακός και της ΚΑΕ ΑΕΚ για την Basket League που ξεκινά τον Οκτώβριο. Τα παρκέ των OTE SPORT καναλιών φιλοξενούν επίσης συναρπαστικές αναμετρήσεις από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ σε Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία.
Επίσης θα προβληθούν οι μεγαλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC), αλλά και τα τουρνουά τένις, ATP World Tour Masters 1000, ΑΤP World Tour Finals και ΑΤP World Tour 500.


Σειρές και ταινίες

Στο OTE CINEMA 4HD, το κανάλι των σειρών, έρχονται το βραβευμένο με BAFTA «Happy Valley», το γυρισμένο στην Ισλανδία «Trapped», ο 3ος κύκλος-φινάλε του «From Dusk till Dawn», η μίνι-σειρά «Roots», το δικαστικό «Undercover», η μίνι-σειρά του BBC «Thirteen», η μίνι σειρά «Dr. Thorne», το «Deutschland ’83», η περιπετειώδης σειρά «Hooten and the Lady» και το βασισμένο σε σειρά κόμικς «Wynonna Earp».
Στις 28 Οκτωβρίου στις 23.00 ξεχωρίζει η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου τηλεοπτικού ντεμπούτου του σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο (Youth, The Great Beauty), «The Young Pope», με τον Τζουντ Λο και την Νταϊάν Κίτον.
Με νέους κύκλους επιστρέφουν στον OTE TV το βραβευμένο με 2 Χρυσές Σφαίρες και 6 Emmy «House of Cards» (5ος κύκλος), το «Billions« με το δίδυμο Τζιαμάτι – Λούις (2ος κύκλος), τα δημοφιλή «The Last Kingdom« (2ος κύκλος) και «The Durrells» (2ος κύκλος), αλλά και τα «Fortitude» (2ος κύκλος), «Girlfriend’s Guide to Divorce» (3ος κύκλος), «The Odd Couple» (3ος κύκλος), «The Affair» (3ος κύκλος), «Mozart in the Jungle» (3ος κύκλος).
Σε ό,τι αφορά τις κινηματογραφικές προβολές, μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τον Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ στο «Spectre», την υποψήφια για Οσκαρ ερμηνεία του Σιλβέστερ Σταλόνε ως Ρόκι στο «Creed», το επίσης οσκαρικό «Trumbo», τη νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ «Knight of Cups», το «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, το «The Visit» του M. Ν. Σιάμαλαν, αλλά και τα «Everest», «Mother’s Day», «Dirty Grandpa» κ.ά. Από τον ελληνικό κινηματογράφο, ο ΟΤΕ TV θα προβάλει πρώτος τις ταινίες συμπαραγωγής του, «Ενας άλλος κόσμος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη.


Ντοκιμαντέρ

Με επίκεντρο την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, υποδέχεται τη νέα σεζόν με πολλά αφιερώματα (Η Ελλάδα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, Αθάνατα Αρχαία Μνημεία, Σταθμοί Της Νεοελληνικής Ιστορίας: 1821-1941 κ.ά.), νέα ντοκιμαντέρ από κορυφαίους έλληνες και ξένους παραγωγούς, αλλά και τις δικές του πρωτότυπες εκπομπές: το «Ελλάδα από το Α ως το Ω» και τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Αυτοί που τόλμησαν», ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες νέες εκπομπές παραγωγής OTE TV.

HeliosPlus