Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Παραολυμπιακοί Αγώνες – Ρίο 2016
Κολύμβηση, ΕΡΤ2, 15.30 & 23.30
Στίβος, ΕΡΤ2, 16.00 & 23.25
Τουρνουά μπάσκετ
Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ
Novasports3HD, 21.00
Στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο «νέος» Παναθηναϊκός αποκαλύπτεται μπροστά στο κοινό του στο τουρνουά που έχει διοργανώσει προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, αντιμετωπίζοντας την ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ξένη σειρά
«CSI Las Vegas»
ΣΚΑΪ, 23.15
Ενας φίλος του δρα Ρόμπινς, ο Γκάμπριελ Ορτίζ, τον προσεγγίζει για να ζητήσει τη βοήθειά του, καθώς προσπαθεί να μάθει κάτω από ποιες ακριβώς συνθήκες πέθανε η έφηβη κόρη του, Αννα. Ετσι, ο Ρόμπινς μαζί με τον Νικ πηγαίνουν στο Μεξικό και συγκεκριμένα στη συνοριακή πόλη Αρκέρο, όπου βρέθηκε το πτώμα της κοπέλας.


Ξένες ταινίες
«Η ομίχλη»
(The fog) Mega, 23.00
Παγιδευμένοι σε μια περίεργη, θανατερή ομίχλη, οι κάτοικοι του Αντόνιο Μπέι έχουν γίνει θύματα μιας τρομακτικής εκδίκησης. Εκατό χρόνια πριν, στη βραχώδη ακτή της πόλης, ένα πλοίο με λεπρούς ναυάγησε και βούλιαξε αύτανδρο από ένα κακόβουλο σχέδιο των ιδρυτών της πόλης. Τώρα, τα φαντάσματα των πνιγμένων βγαίνουν από τον υγρό τάφο ζητώντας αιματηρή εκδίκηση. Καλυμμένοι με μια υπερφυσική, πυκνή ομίχλη τρόμου, αναζητούν με μανία τους απογόνους των ιδρυτών, χωρίς να δείχνουν το παραμικρό έλεος σε όποιον βρεθεί στο πέρασμά τους. Πρόκειται για ριμέικ της ταινίας «Ομίχλη» του μετρ του τρόμου Τζον Κάρπεντερ. (ΗΠΑ, 2006, 99′)
«Inception» Star, 23.00
Ο Κρίστοφερ Νόλαν («Ο σκοτεινός ιππότης») κάνει μια εντυπωσιακή αλλά και δαιδαλώδη βουτιά στον κόσμο των ονείρων, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο επιδέξιο ληστή των πολύτιμων μυστικών από τα βάθη του υποσυνειδήτου. (ΗΠΑ, 2010, 132′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.