Το vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Παραολυμπιακοί Αγώνες – Ρίο 2016
Κολύμβηση, ΕΡΤ2, 15.30 & 23.30
Στίβος, ΕΡΤ2, 16.00 & 23.25
Ξένη σειρά
«Gran hotel» Alpha, 01.00
Με εντολή του επιθεωρητή Αγιάλα ο Αντρές κρατείται υπό περιορισμό κατηγορούμενος για τον θάνατο της Μπελέν. Το γεγονός όμως ότι δεν έχει βρεθεί το πτώμα της ως τώρα κάνει τον επιθεωρητή να υποψιάζεται ότι στην πραγματικότητα μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο. Την ίδια στιγμή, ο Χούλιο και η Αλίσια οδηγούνται μέσω ενός αινιγματικού μηνύματος σε ένα μακάβριο εύρημα.

Ξένες ταινίες
«Prisoners» Star, 22.00
Οταν η ανήλικη κόρη του και η φίλη της πέφτουν θύματα απαγωγής, ένας άνδρας (Χιου Τζάκμαν) φυλακίζει τον άνθρωπο που θεωρεί ύποπτο. Η ταινία του Ντενίς Βιλνέβ κινείται σε αργούς ρυθμούς και σε κρατά κοντά της χάρη στις διαρκείς ανατροπές μέσα από τις οποίες βλέπουμε ότι οι φυλακισμένοι του τίτλου είναι πολύ περισσότεροι από τα δύο κορίτσια που έπεσαν θύματα απαγωγής. Παίζουν επίσης οι Τζέικ Τζίλενχααλ, Πολ Ντάνο. (ΗΠΑ, 2013, 153′)

«Το γυάλινο σπίτι»
(Glass house) Mega, 23.00
Οταν οι γονείς της Ρούμπι και του Ρετ Μπέικερ σκοτώνονται σε αυτοκινητικό δυστύχημα, τη φροντίδα τους αναλαμβάνουν η Εριν και ο Τέρι Γκλας, οι καλύτεροι φίλοι των γονιών τους. Το ζευγάρι υπόσχεται στα δύο παιδιά μια πλουσιοπάροχη και ευχάριστη ζωή στην Καλιφόρνια. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μετακομίσουν στην έπαυλη της οικογένειας Γκλας στο Μαλιμπού. Οι νέοι κηδεμόνες μοιάζουν να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις υλικές ανάγκες των παιδιών, το μόνο περίεργο γεγονός είναι ότι μοιράζονται την ίδια κρεβατοκάμαρα σε ένα σπίτι πολλών δωματίων. Η Ρούμπι αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Εριν και η Τέρι απέχουν πολύ από την εικόνα των ιδανικών κηδεμόνων. (ΗΠΑ, 2001, 108′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.