Παραολυμπιακοί Αγώνες, Ρίο 2016
Κολύμβηση, ΕΡΤ2, 15.30 και 23.30
Στίβος, ΕΡΤ2, 16.00 και 23.25
Ποδόσφαιρο – Τσάμπιονς Λιγκ
Γιουβέντους – Σεβίλλη
ΕΡΤ1 & OTEsport2HD, 21.45
Μετά τον Σεπτέμβριο του 2015 οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αναζητώντας τη νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια»
ΑΝΤ1, 20.00
Ο Παύλος μαθαίνει από τον Απόστολο, που είναι στην Ιταλία, τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Στέργιο. Στο μεταξύ ο πατέρας του Αντώνη εξομολογείται τι ακριβώς συνέβη όταν έκανε τον φόνο και μπήκε φυλακή. Η σχέση του Φίλιππου με την Αγάπη αναθερμαίνεται και το ζευγάρι κάνει σχέδια για το καλοκαίρι. Ο Βαγγέλης με τη Λαμπρινή παντρεύονται και κάνουν γλέντι στο σπίτι του Παύλου, γεγονός που δεν τον χαροποιεί και ιδιαίτερα. Παράλληλα ο Μπρούνο συναντιέται με την Ελισάβετ και οι δυο τους κάνουν μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης. Ο Φίλιππος κάνει «κόμμα» με την Αλίκη με σκοπό να φτιάξουν οι σχέσεις της με την Αγάπη. Ο Μπρούνο μαθαίνει ότι τελικά ο Δημήτρης θα γίνει συνέταιρος της Σίλας και γίνεται έξαλλος. Η Αλίκη συναντιέται για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό με την Αγάπη.
Ξένη ταινία
«X-Μen: Η πρώτη γενιά»
(X-Μen: First class)
Star, 22.00
Η ταινία του Μάθιου Βον μάς παρουσιάζει πώς ξεκίνησαν όλα για τους θρυλικούς ήρωες της Marvel Comics, τους X-Μen: προτού ο Τσαρλς Ξαβιέ (Τζέιμς Μακ Αβόι) και ο Ερικ Λενσέρ (Μάικλ Φασμπέντερ) πάρουν τα ονόματα Professor X και Magneto ήταν δύο νέοι που ανακάλυπταν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. (ΗΠΑ, 2011, 127′)

HeliosPlus