Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου

Ποδόσφαιρο – Τσάμπιονς Λιγκ
Παρί Σεν Ζερμέν – Αρσεναλ
OTEsport2HD, 21.45
Η πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Αρσεναλ σε μια εκ των σημαντικότερων αναμετρήσεων της πρεμιέρας των ομίλων της διοργάνωσης.
Ξένη σειρά
«Hawaii 5-0» ΣΚΑΪ, 22.15
H ομάδα του Hawaii 5-0 ερευνά τη δολοφονία ενός άνδρα που βρέθηκε νεκρός χωρίς ρούχα ή οποιοδήποτε άλλο αναγνωριστικό στοιχείο πάνω του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας οδηγούνται στα ίχνη ενός κατά συρροήν δολοφόνου. Ομως όσο τα στοιχεία συγκεντρώνονται, το αίμα όλων παγώνει: ίσως το επόμενο υποψήφιο θύμα στη λίστα του δολοφόνου να είναι ο Τσιν!
Ξένες ταινίες
«Στενά περιθώρια»
(Man on a ledge)
Star, 22.00
Το σίγουρο είναι ότι με το αστυνομικό b-movie «Στενά περιθώρια» του Ασγκερ Λεθ ποτέ δεν βαριέσαι. Ο Σαμ Γουόρδινγκτον απειλεί ότι θα πηδήξει από την προεξοχή έξω από το δωμάτιό του σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν. Για ποιον λόγο όμως; Αυτό καλείται να ανακαλύψει η αστυνομικός που έχει την ευθύνη για τις διαπραγματεύσεις μαζί του (Ελίζαμπεθ Μπανκς) και ο σκηνοθέτης μάς προσφέρει ιδέες για το τι έχει ήδη (και τι πρόκειται να) γίνει. Σίγουρα κάτι βρωμάει στην υπόθεση. Στην ουσία ο Γουόρδινγκτον προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Γιατί; Και ποιος είναι ο ρόλος του αδίστακτου επιχειρηματία στο απέναντι κτίριο, τον οποίο υποδύεται ο Εντ Χάρις στο μοχθηρότερό του; (ΗΠΑ, 2012, 92′)


«Γκοστμπάστερς» (Ghostbusters)
Mega, 23.00
Περίεργα φαντάσματα αναστατώνουν τους δρόμους της Νέας Υόρκης προκαλώντας σύγχυση στον κόσμο, ο οποίος αδυνατεί να τα αντιμετωπίσει. Μα γι’ αυτό δεν υπάρχουν οι περίφημοι… κυνηγοί φαντασμάτων, γνωστοί και με το παρατσούκλι Γκοστμπάστερς; (ΗΠΑ, 1984, 100′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.