Σ. Φάμελλος: «Εγγυητής στο δάνειο της «Αυγής» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και κύριος μέτοχος, και αν χρειαστεί θα στηρίξει οικονομικά το δάνειο αυτό»

Την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μίλησε στον Βήμα fm για τα προαπαιτούμενα, τις δηλώσεις Καμμένου και Χρυσόγονου για τον Καλογρίτσα, για το ΕΣΡ και την εφημερίδα «Αυγή»

Την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μιλά στους Νότη Παπαδόπουλου και Μάκη Προβατά για τα προαπαιτούμενα, τις δηλώσεις Καμμένου και Χρυσόγονου για τον Καλογρίτσα, για το ΕΣΡ και την εφημερίδα «Αυγή». {{{ audio1 }}}

Για τα προαπαιτούμενα

«Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στη κυβερνητική προετοιμασία για τα προαπαιτούμενα. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ζήτημα της υποδόσης, μάλιστα κακώς συνδέθηκε το άτυπο Eurogroup το οποίο θα γίνει άυριο, με την υποδόση. Δεν ήταν ποτέ στην ημερήσια διάταξη. Δεν χάσαμε χρονοδιάγραμμα».

Για τις δηλώσεις Καμμένου και Χρυσόγονου για τον Καλογρίτσα

«Έχουμε λάβει πολύ σοβαρά υπόψη τις προτάσεις των συναδέλφων μας και των συντρόφων μας, γι’ αυτό και υπάρχει ένα πολύ σκληρό σύστημα ελέγχου».

Για το ΕΣΡ

«Παρότι προσπάθησε η αντιπολίτευση να εκβιάσει με τη μη συγκρότηση του ΕΣΡ, να γίνει ακόμη και τώρα το ΕΣΡ, και να ελέγχει αυστηρότατα τα κανάλια. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για την εφημερίδα «Αυγή»

«Η «Αυγή» είναι μία εταιρεία, η οποία – κύριος μέτοχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ- ζήτησε και μπήκε εγγυητής. Εδώ λοιπόν, ο μέτοχος- το 45% της «Αυγής»- είπε ναι, θα παρακολουθώ τα οικονομικά και αν χρειαστεί θα στηρίξω το δάνειο αυτό. Και να σας πω ότι η Αυγή, ίσως είναι από τις λίγες εφημερίδες που έχει ενήμερο δάνειο, και πληρώνει κανονικά τις δόσεις της. Η ΝΔ, ξέρετε ότι έχει 210 εκατ. δάνειο, διαμαρτυρημένο , ληξιπρόθεσμο;»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.