Παραολυμπιακοί Αγώνες – Ρίο 2016
Κολύμβηση, ΕΡΤ2, 15.30 & 23.30
Στίβος, ΕΡΤ2, 16.00 & 23.25
Ξένες σειρές
«Οι περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό»
ΕΡΤ1, 22.15
Ο ιδιόρρυθμος και εκκεντρικός κύριος Σαϊτάνα, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του Λονδίνου, προσκαλεί σε δείπνο στο πολυτελές διαμέρισμά του οκτώ άτομα. Οι τέσσερις εξ αυτών είναι άνθρωποι που κατάφεραν να διαπράξουν έγκλημα και να διαφύγουν τη Δικαιοσύνη και οι τέσσερις είναι ντετέκτιβ.
«Hawaii 5-0»
ΣΚΑΪ, 22.15
Οι Αρχές ανακαλύπτουν το πτώμα ενός μυστικού πράκτορα μέσα σε ένα βαρέλι γεμάτο αλισίβα και καλούν την ομάδα του Hawaii Five-0 να εξιχνιάσει την υπόθεση. Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος των ΗΠΑ ετοιμάζεται να επισκεφθεί τη Χαβάη για την επικείμενη γιορτή των Ευχαριστιών και τα στοιχεία δείχνουν ότι οι δολοφόνοι του μυστικού πράκτορα ίσως να είχαν αυτόν ως πραγματικό στόχο.

Ξένες ταινίες
«Το δαχτυλίδι της φωτιάς»
(Pacific rim) Star, 22.00
Οταν λεγεώνες τρομακτικών πλασμάτων –γνωστών ως Καϊτζού –αρχίζουν να εφορμούν από τη θάλασσα, ξεκινά ένας πόλεμος που θα στοιχίσει εκατομμύρια ζωές και θα εξαντλήσει τους πόρους της ανθρωπότητας. Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. (ΗΠΑ, 2013, 120′)
«Faster»
Mega, 23.10
Υστερα από 10 χρόνια στη φυλακή ο Ντράιβερ έχει έναν και μοναδικό στόχο: να πάρει εκδίκηση για τον αδελφό του που δολοφονήθηκε σε μια απόπειρα ληστείας τράπεζας, για την οποία οδηγήθηκε και ο ίδιος στη φυλακή. Ελεύθερος πια, θα είναι έτοιμος να εκτελέσει τη θανάσιμη αποστολή του. Θα βρει όμως εμπόδιο δύο άντρες: έναν βετεράνο αστυνομικό που σύντομα βγαίνει σε σύνταξη και έναν νεαρό εγωκεντρικό εκτελεστή. Ξαφνικά ο κυνηγός γίνεται και κυνηγημένος. (ΗΠΑ, 2010, 98′)

HeliosPlus