Β. Κεγκέρογλου: «Τον όρο ΚεντροΑριστερά, δεν τον αποδέχθηκε ποτέ το Ποτάμι»

Την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου, ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, μίλησε στον Βήμα fm, για την αποτυχία συμπόρευσης Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ποταμιού και για τις εκλογές.

Την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου, ο γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλά στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό, για την αποτυχία συμπόρευσης Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ποταμιού και για τις εκλογές. {{{ audio1 }}}

Για την αποτυχία συμπόρευσης Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ποταμιού

«Ποτέ τον όρο ΚεντροΑριστερά, δεν τον αποδέχθηκε(το Ποτάμι) στις συζητήσεις. Δεν έχετε ακούσει ποτέ τον κ. Θεοδωράκη, που λέει, «εμείς είμαστε Κέντρο». «Δεν είμαστε κεντροΑριστερά», «δεν έχουμε σχέση».

Να προχωρήσει η ευρύτερη παράταξη, αυτή ήταν η προσπάθεια, αυτή είναι και η επιτροπή διαλόγου, έκανε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και έβγαλε ένα προγραμματικό πλαίσιο. Δεν αποδέχεται(το Ποτάμι) το προγραμματικό πλαίσιο, το οποίο έβγαλε η επιτροπή στην οποία συμμετείχαν στελέχη πάρα πολύ σοβαρά και από το χώρο του.

Η κουβέντα με το Ποτάμι, μέσω της συμπεριφοράς και της ανοιχτής επιστολής, εχθές, φαίνεται ότι δεν έχει προοπτική. Θέλει από ότι φαίνεται, μονομερώς να γίνει μαξιλαράκι. Θέλει μονομερή συνεργασία με κάποιους, επιλεκτικά».

Για τις εκλογές

«Γιατί οι εκλογές δεν θα γίνουν άμεσα, δεν μπορούν να γίνουν άμεσα, για πολλούς λόγους. Τις εκλογές τις επιλέγει η κυβέρνηση. Είναι δυνατόν τώρα να πάει σε εκλογές με ανοιχτά τα κανάλια; Και με αυτά που έχει προκαλέσει; Στους επόμενους τρεις μήνες;»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.