Παραολυμπιακοί Αγώνες – Ρίο 2016
Τελετή έναρξης ΕΡΤ2, 24.00
Λίγες ημέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, το εμβληματικό Μαρακανά βάζει και πάλι τα καλά του υποδεχόμενο τους αθλητές και τις αθλήτριες στην τελετή έναρξης των Αγώνων.

Ξένη σειρά
«CSI Λας Βέγκας»
ΣΚΑΪ, 23.15
Οι αρχές ανακαλύπτουν το πτώμα ενός άνδρα κλεισμένο μέσα σε μια τεράστια πλαστική διάφανη μπάλα και η ομάδα του CSI Λας Βέγκας καλείται να εξιχνιάσει τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση. Παράλληλα, συνεργάζονται με άλλους συναδέλφους για να βοηθήσουν στην επίλυση μιας υπόθεσης κατά συρροή βιασμών.

Ξένες ταινίες
«Οι µαχητές των δρόµων»
(The fast and the furious) Star, 22.00
Ενας μυστικός αστυνομικός (Πολ Γουόκερ) αποκτά φιλική σχέση με τον αρχηγό μια συμμορίας κλεφτών αυτοκινήτων (Βιν Ντίζελ). Κάτω από τους ταιριαστούς για το περιεχόμενο ήχους συγκροτημάτων όπως DMX, Method Man κ.ά. ο Ρομπ Κοέν κινηματογραφεί με πάθος την ταχύτητα των αυτοκινήτων. Η τεράστια επιτυχία της είχε αποτέλεσμα πολλές συνέχειες του μύθου. (ΗΠΑ, 2001, 96′)

«Κραυγές αγωνιάς»
(When a stranger calls)
Mega, 23.10
Η Τζιλ εργάζεται ως babysitter τα βράδια και απόψε νομίζει ότι θα είναι μια από τις καλύτερες φορές. Οι γονείς λείπουν, τα παιδιά έχουν πέσει για ύπνο, όλα φαίνονται υπέροχα. Αλλά τότε χτυπά το τηλέφωνο και μια απειλητική φωνή τη ρωτά: «Κοίταξες αν είναι καλά τα παιδιά;». Η Τζιλ έντρομη τηλεφωνεί στην αστυνομία για να εντοπίσει το τηλεφώνημα και μαθαίνει ότι προέρχεται μέσα από το ίδιο το σπίτι. Τρομοκρατημένη πηγαίνει να ελέγξει τα παιδιά και η ήσυχη βραδιά της μετατρέπεται σε έναν εφιάλτη αγωνίας, τρόμου και φρίκης. Η ταινία φέρει την υπογραφή του Σάιμον Γουέστ, σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών «Λάρα Κροφτ: Tomb Raider» και «Conair». (ΗΠΑ, 2006, 83′)

HeliosPlus