Την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Γιώργος Μαυρωτάς, μιλά στους Νότη Παπαδόπουλο και Δημήτρη Καμπουράκη, για τις τηλεπτικές άδειες και την Κεντροαριστερά στην εκπομπή των Νότη Παπαδόπουλου.{{{ audio1 }}}

Για τις τηλεοπτικές άδειες

«Θα έπρεπε από τη μία πλευρά να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, ασφαλώς όμως δεν εννοούσαμε αυτό το πισωγύρισμα που έγινε στον πλουραλισμό και στις διαδικασίες. Εμείς μιλάγαμε για τουλάχιστον διπλάσιο αριθμό αδειών- 8 με 10- και όλα αυτά με την εποπτεία του ΕΣΡ. Είχαμε το δεξιό μαύρο το 2013, αυτό της ΕΡΤ, τώρα έχουμε το αριστερό μαύρο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Από τους παλιούς κακούς εργολάβους, πήγαμε στους νέους καλούς εργολάβους και έχει παταχθεί η διαπλοκή. Ήταν περισσότερο θέματα επικοινωνιακά και λιγότερο για την ουσία».

Για την Κεντροαριστερά

«Το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, η πρωτοβουλία που έχουν πάρει δεν είναι να αθροίσουν τα ποσοστά τους και να ενωθούν, αλλά να ανασυγκροτήσουν αυτόν τον μεσαίο χώρο. Και αυτό που θέλει ο κόσμος, που συζητάμε μαζί τους σε αυτόν τον χώρο, είναι αφενός μεν να δημιουργηθεί κάτι νέο που να ενώσει όλες τις δυνάμεις που βρίσκονται στον χώρο αυτό, αφετέρου στη σύνθεση αυτή, να μην πρωταγωνιστήσει το παρελθόν».