Προκριµατικά παγκοσµίου κυπέλλου
Γιβραλτάρ – Ελλάδα OTEsport1HD, 21.45
Με αντίπαλό της το Γιβραλτάρ, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ρίχνεται στη μάχη διεκδίκησης του πολυπόθητου εισιτηρίου που θα την οδηγήσει το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ξένες σειρές
Gran hotel Alpha, 01.00
Ο Χαβιέ αιφνιδιάζει του πάντες όταν ανακοινώνει ότι έχει ήδη βρει νέα σύντροφο, τη Λάουρα. Οταν, μάλιστα, η δόνα Τερέζα μαθαίνει ότι η υποψήφια νύφη της κατάγεται από πολύ πλούσια οικογένεια με μεταλλεία στην Αργεντινή, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να επιταχύνει τη γαμήλια τελετή.
The good wife ΣΚΑΪ, 02.00
Η Αλίσια δέχεται για χάρη της μητέρας της να εκπροσωπήσει μια ομάδα προγραμματιστών λογισμικού, οι οποίοι διαφωνούν με τους όρους στη σύμβαση εργασίας με την εταιρεία στην οποία δουλεύουν. Η υπόθεση όμως προκαλεί απρόσμενες συνέπειες στην εταιρεία.

Ξένες ταινίες
«2 Guns» Star, 22.00
Φιλμ βασισμένο στο ομότιτλο κόμικ του Στίβεν Γκραντ, με ήρωες δύο αξιωματικούς, ο ένας της Δίωξης και ο άλλος των Μυστικών Υπηρεσιών του Πολεμικού Ναυτικού, που αναγκάζονται να συνεργαστούν. Κανείς όμως δεν γνωρίζει ότι είναι αμφότεροι μυστικοί ομοσπονδιακοί πράκτορες. Ως μέλη ενός καρτέλ ναρκωτικών, δεν εμπιστεύονται ούτε ο ένας τον άλλον, όπως δεν εμπιστεύονται τους εγκληματίες που πρέπει να συλλάβουν. Οταν όλα αποκαλύπτονται, οι δυο τους θα βρεθούν στο στόχαστρο τόσο των κρατικών υπηρεσιών όσο και των μεξικανών «νονών». Με τους Ντενζέλ Ουάσιγκτον, Μαρκ Γουόλμπεργκ. (ΗΠΑ, 2013, 97′)

«Τα κακά παιδιά» (Bad boys) MEGA, 23.10
Από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του Μάικλ Μπέι, ο οποίος σκηνοθετεί τις θεότρελες περιπέτειες δύο μαύρων αστυνομικών του Λος Αντζελες (Μάρτιν Λόρενς, Γουίλ Σμιθ). (ΗΠΑ, 1995, 119′)

HeliosPlus