Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ξένες ταινίες
«Δολοφόνος για γέλια»
(The battle of the sexes) ΕΡΤ1, 19.00
Η Αντζελα Μπάροους αποστέλλεται από την εταιρεία της, που βρίσκεται στην Αμερική, στο Εδιμβούργο για να διερευνήσει τις δυνατότητες εξαγωγών. Καθ’ οδόν συναντά τον επιχειρηματία Ρόμπερτ Μακ Φέρσον, ο οποίος την πείθει να τον βοηθήσει να εκσυγχρονίσει την εταιρεία του. Ομως το προσωπικό, με επικεφαλής τον κύριο Μάρτιν, έχει άλλες ιδέες και ξεσπά μια μάχη μεταξύ παλαιών και νέων επιχειρηματικών μεθόδων. (Αγγλία, 1960, 81′)
«Μα πώς τα καταφέρνει»
(I don’t know how she does it) Star, 21.00
Η Κέιτ αφιερώνει με πάθος τις μέρες της στην καριέρα της δουλεύοντας σε μια εταιρεία οικονομικής διαχείρισης στη Βοστώνη. Το βράδυ επιστρέφει σπίτι, στον σύζυγό της Ρίτσαρντ και στα δύο μικρά τους παιδιά. Η ζωή τους μοιάζει ειδυλλιακή ως τη στιγμή που όλα αλλάζουν. Οταν η Κέιτ θα αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ, το οποίο απαιτεί συχνά ταξίδια στη Νέα Υόρκη, ο Ρίτσαρντ επίσης βρίσκει μια νέα δουλειά, για την οποία είχε παλέψει πολύ, και αναπόφευκτα ο χρόνος τους πλέον είναι ελάχιστος. (ΗΠΑ, 2011, 81′)
«Τυφλό χτύπημα»
(Hit list) Mega, 22.20
Μια νύχτα ένας άτυχος επιχειρηματίας ονόματι Αλαν Κάμπελ συναντά τον Τζόνας Αρμπορ, έναν μυστηριώδη άγνωστο που ισχυρίζεται ότι είναι επαγγελματίας εκτελεστής και προσφέρεται να «καθαρίσει» γι’ αυτόν πέντε στόχους δωρεάν. Νομίζοντας ότι είναι φάρσα ο Αλαν δίνει μια λίστα με ονόματα. Την επόμενη μέρα οι άνθρωποι που βρέθηκαν στη λίστα αρχίζουν να πέφτουν νεκροί ένας-ένας και όλα τα στοιχεία δείχνουν τον Αλαν. Καταδιωγμένος από την αστυνομία αλλά και από ενοχές, ο Αλαν ξεκινά μια μάχη με τον χρόνο για να σταματήσει τις δολοφονίες. (ΗΠΑ, 2011, 90′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.