Ξένες ταινίες
«Εντιμότατοι διαρρήκτες»
(The code) Star, 21.00
Καλή για τηλεοπτική «χρήση» περιπέτεια της Μίμι Λέντερ γύρω από τη σχέση δύο διαρρηκτών (Μόργκαν Φρίμαν, Αντόνιο Μπαντέρας) που στοχεύουν στην κλοπή των δύο τελευταίων αβγών Faberge στη Νέα Υόρκη. (ΗΠΑ, 2009, 100′)
«Diana» Alpha, 21.50
Το στέμμα, ο χωρισμός, ο κρυφός έρωτας. Η ταινία αποτυπώνει τα τελευταία δύο χρόνια από τη φορτισμένη και ταραχώδη ζωή της αγαπημένης βρετανίδας πριγκίπισσας Νταϊάνας. Το βιογραφικό δράμα σκηνοθετεί ο Ολιβερ Χιρσμπίγκελ, ενώ στον ρόλο της διάσημης και εμβληματικής πριγκίπισσας συναντούμε τη βρετανίδα υποψήφια για Οσκαρ Ναόμι Γουότς. (Βρετανία / Γαλλία / Σουηδία / Βέλγιο, 2013, 113′)
«Καλύτερα δεν γίνεται»
(As good as it gets) Mega, 23.50
Ενας ανυπόφορος άνθρωπος, ο οποίος αγνοεί την έννοια της ανθρώπινης επαφής, αναγκάζεται να συζήσει για λίγες μέρες με τον σκύλο του ομοφυλόφιλου γείτονά του και συγκινείται από το δράμα της αγαπημένης του σερβιτόρας, ίσως του μοναδικού ανθρώπου που συμπαθεί. Η σχέση του με τους δύο αυτούς ανθρώπους –οι μόνοι που μπορούν να τον ανεχθούν –θα τον κάνει να αντιληφθεί την πραγματική σημασία της ζωής και τον μετατρέπει από ένα απάνθρωπο τέρας σε έναν αξιολάτρευτο άνθρωπο. (ΗΠΑ, 1997, 132′)

«Ο γάμος του εραστή μου»
(The wedding planner) Σκάι, 23.50
Η Μαίρη είναι διοργανώτρια γάμων, φιλόδοξη, εργατική, εξαιρετικά οργανωτική και ξέρει πάντα τι να κάνει για να μετατρέψει τον οποιονδήποτε γάμο σε ένα φαντασμαγορικό γεγονός. Οταν όμως στον μεγαλύτερο γάμο της καριέρας της ερωτεύεται τον γαμπρό, έρχονται τα πάνω κάτω. Θα τον βοηθήσει τελικά να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του ή θα καταφέρει να πάρει η ίδια τη θέση της νύφης; (ΗΠΑ, 2001, 102′)

HeliosPlus