Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ελληνική σειρά
«Δίδυμα φεγγάρια» ΑΝΤ1, 20.00
Η συναρπαστική συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1 επιστρέφει. Στα νέα συγκλονιστικά επεισόδια οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλα διλήμματα και απρόσμενες εξελίξεις. Ο Παύλος πάει να συναντήσει την Αλίκη πιο αποφασισμένος από ποτέ. Στο μεταξύ, η Ελισάβετ αποκαλύπτει στον Φίλιππο τον πραγματικό λόγο που ήταν λιπόθυμη έξω από το σπίτι του και τον αφήνει άφωνο.

Ξένες ταινίες
«Τα τελευταία 8 λεπτά»
(Source code) Star, 22.00
Ενας αμερικανός στρατιώτης, χειριστής ελικοπτέρου, ξυπνά μέσα σε ένα τρένο με κατεύθυνση το Σικάγο. Δεν έχει όμως καμία ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί. Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να πετάει με ένα ελικόπτερο για μια αποστολή στο Ιράκ. Ανακαλύπτει ότι έχει πάρει την ταυτότητα ενός άλλου άντρα και προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ που λείπουν. Οκτώ λεπτά αργότερα ένα τρένο πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση και μια βόμβα τούς σκοτώνει όλους. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ για τον στρατιώτη, ο οποίος είναι αναγκασμένος να ζει ξανά και ξανά τα γεγονότα πριν από την έκρηξη μέχρι να ανακαλύψει την ταυτότητα του βομβιστή. (ΗΠΑ, 2011, 83′)
«Ορια αντοχής» (Vertical limit) Mega, 23.10
Ενας νεαρός ορειβάτης (Κρις Ο’ Ντόνελ) αγωνίζεται να σώσει την εγκλωβισμένη στα Ιμαλάια αδελφή του (Ρόμπιν Τάνεϊ). Οι επικίνδυνες λήψεις με φόντο τις απόκρημνες, χιονισμένες περιοχές του Κ2, μιας από τις δυσκολότερες βουνοκορφές του Εβερεστ, είναι το στοιχείο που μένει στη μνήμη μετά την εμπειρία αυτής της δυναμικής περιπέτειας, που δεν προδίδει στο ελάχιστο τον τίτλο της. Η σκηνοθεσία είναι του Μάρτιν Κάμπελ, τελευταία επιτυχία του οποίου ήταν το «Casino Royale». (ΗΠΑ, 2000, 119′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.