Το vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ελληνική σειρά
«Υπέροχα πλάσµατα» (Ε) Alpha, 24.00
Η πρωτότυπη σειρά της Μυρτώς Κοντοβά σε επανάληψη. Στο σημερινό επεισόδιο το Μητσάκι συναντά τις παλιές της συναδέλφους που έχουν όλες μωρά και την πιάνει πανικός. Στο μεταξύ η Ελλη αποφασίζει να μετακομίσει σε καινούργιο σπίτι και να ξεγράψει για πάντα τον Ηλία Χ. Η προοπτική της αλλαγής ωστόσο της προκαλεί ανησυχητικούς ιλίγγους.

Ξένες ταινίες
«The Big Bang» ΕΡΤ2, 22.15
Ενας ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο Νεντ Κρουζ, προσλαμβάνεται για να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της Λέξι, μιας στριπτιζέζ, και των διαμαντιών αξίας 30 εκατομμυρίων που πήρε μαζί της. Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν την έχει δει. Ούτε ο κατάδικος που την αγάπησε ούτε ο ιδιοκτήτης κλαμπ που μπορεί και να τη μίσθωνε ούτε ένας ναρκομανής που ίσως και να την είδε. Ο Κρουζ, ξεκινώντας από τους πιο κακόφημους δρόμους του Λος Αντζελες, θα βρεθεί στην άγρια έρημο του Νέο Μεξικού. (ΗΠΑ, 2010, 97′)
«Η τιµωρός» (Haywire) Star, 23.00
Δυναμική περιπέτεια του Στίβεν Σόντερμπεργκ στην οποία η Τζίνα Κοράνο υποδύεται μια πράκτορα-μηχανή θανάτου αποφασισμένη να εκδικηθεί όλους όσοι την «πούλησαν». Και αυτό σημαίνει ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Συμπρωταγωνιστούν οι Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Μάικλ Φασμπέντερ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μάικλ Ντάγκλας και Αντόνιο Μπαντέρας. (ΗΠΑ / Ιρλανδία, 2011, 84′)
«Η δεύτερη ευκαιρία» (In the line of fire)
Mega, 01.00
Ο Κλιντ Ιστγουντ προστατεύει τον πρόεδρο των ΗΠΑ από τον υποψήφιο δολοφόνο Τζον Μάλκοβιτς και ο γερμανός σκηνοθέτης Βόλφγκανγκ Πέτερσεν («Το υποβρύχιο») υπογράφει την καλύτερη αμερικανική ταινία του. Η ταινία ήταν υποψήφια για Οσκαρ β’ ανδρικού ρόλου, πρωτότυπου σεναρίου και μοντάζ. (ΗΠΑ, 1993, 125′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.