Ξένη σειρά
«CSI Las Vegas» Σκάι, 23.15
Η ομάδα του CSI Λας Βέγκας ασχολείται ξανά με μια υπόθεση από το παρελθόν, η οποία τους στοιχειώνει εδώ και 14 χρόνια. Μια γυναίκα βρίσκεται βίαια δολοφονημένη μέσα στο σπίτι ενός πλούσιου ιδιοκτήτη καζίνου ο οποίος πριν από σχεδόν μία δεκαετία είχε κατηγορηθεί ξανά για φόνο. Οπως έχουμε όμως καταλάβει, στο Λας Βέγκας τα πράγματα δεν είναι σχεδόν ποτέ όπως φαίνονται.


Ξένες ταινίες
«Επιστροφή στο ρινγκ» (Grudge match)
Star, 22.00
Πριν από πολλά χρόνια δύο μποξέρ, ο «Ρέιζορ» και ο «The Kid», ετοιμάζονται να δώσουν τον τρίτο και τελικό αγώνα που θα καθορίσει τον πρωταθλητή. Την παραμονή όμως του τελικού ο «Ρέιζορ» ανακοινώνει ξαφνικά την απόσυρσή του αρνούμενος να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση και βγάζοντας έτσι νoκ άουτ τις καριέρες και των δύο. Τριάντα χρόνια μετά, πεπεισμένος ότι θα υπάρξουν πολλά κέρδη, ο Ντάντε Σλέιτ Τζούνιορ, ένας δαιμόνιος διοργανωτής αγώνων, αποφασίζει να τους κάνει μια πρόταση που δεν μπορούν να αρνηθούν: να ξαναμπούν στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουν μέχρι να ανακηρυχθεί ο τελικός νικητής μια και καλή. (ΗΠΑ, 2013, 102′)

«Grace card» Mega, 01.00
Δύο συνάδελφοι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν ένα κοινό ταξίδι αυτογνωσίας και συγχώρεσης εν μέσω περιπολιών, καφέ και ντόνατς. Ο ένας, εντελώς απελπισμένος καθώς έχει χάσει τον γιο του εδώ και 17 χρόνια, ζει μέσα στην πίκρα και στα νεύρα και κοντεύει να διαλύσει την οικογένειά του. Ο άλλος, part time πάστορας, στοργικός οικογενειάρχης και ανερχόμενος στο αστυνομικό σώμα. Μαζί ενώνουν δυνάμεις με κάποιον μαγικό τρόπο και δείχνουν πως η θεϊκή αγάπη σώζει ζωές. Αμήν. (ΗΠΑ, 2010, 101′)

HeliosPlus