Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 31 Αυγούστου

Ξένες σειρές
Hawaii 5-0 Σκάι, 22.15
Η ομάδα του Hawaii Five-0 καλείται να εξιχνιάσει μια παράξενη υπόθεση: μια νύφη εξαφανίζεται την ημέρα του γάμου της και ταυτόχρονα ένας καλεσμένος του γάμου δολοφονείται. Επειτα από έρευνα ανακαλύπτουν ότι η χαμένη νύφη και ο δολοφονημένος καλεσμένος δεν ήταν καθόλου άγνωστοι μεταξύ τους. Τέλος, ο Danny και η Gabby αποφασίζουν να χωρίσουν.
Drop dead diva Mega, 01.00
Την ώρα που προσπαθεί να πείσει μια φίλη να αφαιρέσει έναν όγκο στον εγκέφαλο, η Τζέιν προσπαθεί να ξεδιαλύνει τα αισθήματά της για τον Γκρέισον. Από την άλλη, η Στέισι βοηθά την Κιμ στην υπεράσπιση μιας τραγουδίστριας που κατηγορείται ότι προσπάθησε να δολοφονήσει τον πρώην αγαπημένο της, ενώ η Τζέιν προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της.
Ξένες ταινίες
«Αυτό θα πει πόλεµος» (This means war)
Star, 22.00
Σύγχρονοι Τζέιμς Μποντ, ο Τόμας Χάρντι και ο Κρις Πάιν, είναι κολλητοί φίλοι ως τη στιγμή που στη μέση μπαίνει η Ρις Γουίδερσπουν και άθελά της τους κάνει χαλάστρα. Σκηνοθεσία: Εμ Σι Τζι. (ΗΠΑ, 2012, 98′)
«Casino Jack» ΕΡΤ2, 22.15
Η ταινία παρουσιάζει με χιούμορ την αληθινή ιστορία ενός υπερλομπίστα, υπαιτίου ενός από τα μεγαλύτερα πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών στην Αμερική κατά τη διάρκεια της τελευταίας οικονομικής κρίσης. Ο Τζακ Αμπράμοφ (τον υποδύεται ο δύο φορές βραβευμένος με Οσκαρ Κέβιν Σπέισι, στην ερμηνεία της ζωής του) και οι συνεργάτες του, παρακινημένοι από υπεροψία, προσωπικές φιλοδοξίες και απληστία, εμπλέκονται σε δωροδοκίες αλλά και πολιτικά σκάνδαλα μέσα στους κόλπους του Λευκού Οίκου. Προσπαθώντας να δημιουργήσουν τη δική τους αυτοκρατορία πλούτου και με τη βοήθεια ενός λατινοαμερικανού μαφιόζου ελέγχουν τα μαύρα έσοδα μιας αλυσίδας καζίνων. (Καναδάς, 2010, 98′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.