Την Τρίτη 30 Αυγούστου, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιάννης Καλλιάνος, μιλά στους Αργύρη Παπαστάθη και Άρη Ραβανό, για την απομάκρυνσή του από την Ένωση Κεντρώων. {{{ audio1 }}}

Για την απομάκρυνσή του από την Ένωση Κεντρώων

«Από τη συνάντηση του κ. Λεβέντη, με τον κύριο Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, μετά από μιάμιση ώρα καθώς βγήκε ο κύριος Λεβέντης, στο διάδρομο του Μεγάρου Μαξίμου, τον ρώτησα, για το τι ειπώθηκε μέσα. Η απάντηση του κ. Λεβέντη ήταν ότι ο κ. Τσίπρας έχει ωριμάσει, είναι καλό παιδί, σκέφτεται την πατρίδα, με τον εκλογικό νόμο είμαστε μια χαρά…Σαν να άκουγα, δηλαδή, έναν διαφορετικό άνθρωπο, από αυτό που είχα συνηθίσει να ακούω όλους αυτούς τους μήνες.

Πριν από τρεις-τέσσερις μέρες έβγαλα μία ανακοίνωση, για το θέμα του κ. Αλεξιάδη, για τον ΕΝΦΙΑ και τις 100 δόσεις, μετά από μιάμιση με δύο ωρές, με παίρνει ο κ. Πρόεδρος, ο κ. Βασίλης Λεβέντης και μου είπε αυτό που ακριβώς λέω, από το πρωϊ σήμερα, ότι «Γιάννη, αν ξανασχοληθείς, αν ξαναεπιτεθείς, στον κ. Αλεξιάδη, θα σε διώξω από το κόμμα». Πολιτικά διαφωνούμε, πλέον, είναι ξεκάθαρο.

Είμαι απογοητευμένος. Θα μελετήσω, όλες τις θέσεις των κομμάτων, των κομμάτων που έχουν Ευρωπαϊκή προοπτική.

Αυτή τη στιγμή δεν έχω επαφή με κανένα κόμμα, δεν έχω σηκώσει το τηλέφωνο να πάρω κανένα κόμμα, δεν με έχει πάρει κανείς από κανένα κόμμα».