Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο
Στίβος, ΕΡΤ2, 12.00 & 02.30
Ρυθμική γυμναστική: Σύνθετο ατομικό, τελικός, ΕΡΤ1, 21.15
Ποδόσφαιρο ανδρών, τελικός, ΕΡΤ2, 23.30
Ξένες ταινίες
«Μαμά σε κρίση»
(Motherhood)
Alpha, 13.45
H Ελίζα Γουέλς είναι μια πρώην συγγραφέας που έχει αποφασίσει να τα δώσει όλα στον νέο τριπλό ρόλο της ως συζύγου, μητέρας και μπλόγκερ. Για να τα καταφέρει έχει βάλει στην αναμονή όλη τη δημιουργικότητά της προκειμένου να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά. Τελευταία όμως αρχίζει να νιώθει ότι χάνει τον εαυτό της. Τότε αποφασίζει να γράψει σε ένα περιοδικό για το τι εστί μητρότητα. Δεν γνωρίζει όμως ότι μετά απ’ αυτό θα έρθουν στη ζωή της τα πάνω κάτω. (ΗΠΑ, 2009, 81′)

«Ιπτάμενος και τζέντλεμαν»
(An officer and a gentleman)

AΝΤ1, 20.00
Ελπίζοντας στην έναρξη μιας καινούργιας ζωής ένας περιθωριακός νέος (Ρίτσαρντ Γκιρ) κατατάσσεται στους πεζοναύτες και βρίσκει τον μπελά του από έναν μαύρο εκπαιδευτή (Λούις Γκόσετ, βραβείο Οσκαρ β’ ρόλου). Mε τη βοήθεια της κοπέλας που αγαπά (Ντέμπρα Γουίνγκερ) ο νεαρός δεν θα το βάλει κάτω. Αισθηματική περιπέτεια με κοινωνική συνείδηση σκηνοθετημένη από τον Τέιλορ Χάκφορντ. Επαιξε καθοριστικό ρόλο στην καθιέρωση των δύο πρωταγωνιστών της. (ΗΠΑ, 1982, 119′)

«Abduction»
Star, 21.00
Στο «Αbduction» του Τζον Σίνγκλετον ο νεαρός ανερχόμενος ηθοποιός Τέιλορ Λότνερ («Λυκόφως») υποδύεται έναν μαθητή γυμνασίου ο οποίος ανακαλύπτει μέσω Διαδικτύου ότι η ζωή του είναι ένα ψέμα. Οι γονείς του (Μαρία Μπέλο και Τζέισον Αϊζακς) δεν είναι οι πραγματικοί αλλά πράκτορες της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην οποία δούλευε και ο πραγματικός πατέρας του. Ο νεαρός θα βρεθεί κυνηγημένος από όλες τις μεριές. Η άκρη δεν είναι τόσο το ζητούμενο εδώ όσο η ίδια η περιπέτεια ενός ήρωα που θυμίζει κάπως τον Ματ Ντέιμον ως Μπορν στην ομώνυμη σειρά ταινιών. (ΗΠΑ, 2011, 98′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.