Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο
Στίβος, Τελικοί, ΕΡΤ2, 12.15
Μαραθώνιος ανδρών, ΕΡΤ1, 15.20
Ρυθμική γυμναστική, ΕΡΤ2, 17.30
Μπάσκετ ανδρών, Τελικός, ΕΡΤ1, 21.45
Τελετή λήξης ΕΡΤ2 & ΕΡΤHD, 01.50
Επειτα από σχεδόν τρεις εβδομάδες το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες, φτάνει στο τέλος του. Η τελετή λήξης σε απευθείας μετάδοση από το θρυλικό Μαρακανά. Σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής ο χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας.
Ελληνική ταινία


«Κανένας»
Alpha, 23.40
Ο Γκόραν και η Τζούλια είναι δύο έφηβοι μετανάστες δεύτερης γενιάς, δύο παιδιά με όνειρα και φιλοδοξία να ξεφύγουν από το περιβάλλον όπου μεγάλωσαν. Οταν οι δρόμοι τους συναντηθούν, τα πράγματα για τους δύο νέους θα γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα. Ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος, αλλά οι δύο κόσμοι τους θα συγκρουστούν απειλώντας να καταστρέψουν το πρώτο σκίρτημα που νιώθουν ο ένας για τον άλλoν. (2011, 89′)
Ξένες ταινίες
«Το συµβόλαιο»
(The contract)
Star, 21.00
H εκδρομή στην εξοχή την οποία ένας προπονητής του μπέιζμπολ (Τζον Κιούζακ) έχει σχεδιάσει με τον γιο του παίρνει εφιαλτική τροπή όταν στο προσκήνιο εμφανίζεται ένας επαγγελματίας δολοφόνος (Μόργκαν Φρίμαν). Σκηνοθεσία: Μπρους Μπέρεσφορντ. (ΗΠΑ, 2006, 90′)
«Αμεσος κίνδυνος»
(Clear and present danger)

ΑΝΤ1, 22.15
Ο Τζακ Ράιαν (Χάρισον Φορντ), πολιτικός αναλυτής της αμερικανικής κυβέρνησης, συντονίζει την αποστολή εξάρθρωσης τεράστιου δικτύου διακίνησης ναρκωτικών, η βάση του οποίου βρίσκεται στη Λατινική Αμερική. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Φορντ υποδύεται τον Ράιαν, έναν Τζέιμς Μποντ πιο εγκεφαλικό, που χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις κυρίως με το μυαλό και λιγότερο με τις φυσικές δυνάμεις. Ο «Αμεσος κίνδυνος» είναι η τρίτη από τις τέσσερις ταινίες Τζακ Ράιαν που έχουν γυριστεί ως σήμερα. Ο Μπεν Αφλεκ αντικατέστησε τον Φορντ στον «Απόλυτο κίνδυνο». (ΗΠΑ, 1994, 136′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.