To vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Ολυµπιακοί Αγώνες Ρίο 2016
Beach volley γυναικών: Τελικός, ΕΡΤ1, 06.00
Στίβος, ΕΡΤ1, 15.20 & 01.30
Τάε κβον ντο: Προκριµατικά, ΕΡΤ1, 18.30
Πόλο ανδρών, ηµιτελικός 1, ΕΡΤ2, 18.20
Ξένες σειρές
«CSI Las Vegas»
Σκάι, 23.15
Ενα κάμπριο αυτοκίνητο, απ’ ό,τι φαίνεται χωρίς οδηγό, προκαλεί ένα τρομερό δυστύχημα πέφτοντας πάνω σε ένα τζιπ και ένα φορτηγό. Η ομάδα του CSI Λας Βέγκας καλείται να ερευνήσει την υπόθεση. Σύντομα όμως θα ανακαλύψουν στον τόπο του ατυχήματος, εκτός από τρία θύματα, και έναν ακόμη ανθρώπινο εγκέφαλο που δεν ανήκει σε κανέναν από τους τρεις νεκρούς.

«Παντρεμένοι µε παιδιά»
Mega, 01.00
Ο Αλ έχει τρομερό πονόδοντο αλλά αρνείται να επισκεφθεί τον οδοντίατρο. Τελικά η Πέγκι του κλείνει ραντεβού και τον πείθει να πάει. Ο γιατρός βλέπει τα δόντια του Αλ, η κατάσταση των οποίων είναι δραματική, και του λέει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να του σώσει μερικά. Την ώρα που ο οδοντίατρος ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τον τροχό, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον δικηγόρο της πρώην γυναίκας του, ο οποίος τον πληροφορεί ότι θα του πάρουν τη Φεράρι. Ετσι επιστρέφει τρομερά εκνευρισμένος και βγάζει τον θυμό του πάνω στα δόντια του Αλ.

Ξένη ταινία
«Αλλοθι»
(Arbitrage)
Star, 22.00
Καλοστημένο ψυχολογικό θρίλερ του Νίκολας Τζαρέκι, με τον Ρίτσαρντ Γκιρ μπλεγμένο σε δύσκολες καταστάσεις, από την επιχείρησή του που καταρρέει ως την οικογένειά του που αποσυντίθεται και κυρίως το δυστύχημα που στάθηκε μοιραίο για την ερωμένη του (Λετίσια Κάστα) με τον ίδιο στο τιμόνι. (ΗΠΑ, 2012, 96′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.