Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Ολυµπιακοί Αγώνες Ρίο 2016
Κολύμβηση, ΕΡΤ2, 15.00
Στίβος, ΕΡΤ1, 15.20
Μπάσκετ ανδρών, Προηµιτελικός 2, ΕΡΤ1, 20.30
Ξένες ταινίες
«Παραφροσύνη»
(Dementia 13)
Βουλή-Τηλεόραση, 21.15
Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα που γυρίστηκε το 1963. Μια γυναίκα αποκρύπτει τον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της προκειμένου να μη χάσει την περιουσία του. Η πλούσια οικογένειά του όμως έχει τα δικά της μυστικά. Με τους Γουίλιαμ Κάμπελ, Λουάνα Αντερς, Μπαρτ Πάτον, Μαίρη Μίτσελ. (ΗΠΑ, 1963, 75′)
«Κύκλος θανάτου»
(Cradle 2 the Grave)
Star, 22.00
Ενας επαγγελματίας ληστής αναλαμβάνει την κλοπή μαύρων διαμαντιών για λογαριασμό ενός πρώην αστυνομικού, νυν κακοποιού. Καταιγιστική δράση εμπλουτισμένη με τις χορογραφικές επιδείξεις του μετρ των πολεμικών τεχνών Τζετ Λι. (ΗΠΑ, 2003, 97′)


Ξένες σειρές
«Hawaii 5-0»
Σκάι, 22.15
Το μυστήριο ξεκινά όταν η ομάδα αποφασίζει να ερευνήσει τον θάνατο ενός καθηγητή του Πανεπιστημίου O’ahu. Υποπτοι για τη δολοφονία είναι ο ανώτερος, ο βοηθός του στο πανεπιστήμιο αλλά και ένας φοιτητής που έχει ήδη πιαστεί να αντιγράφει στις εξετάσεις. Ποιος από τους τρεις είναι ο ένοχος; Το μυστήριο αναλαμβάνει να λύσει η ομάδα του Hawaii Five-0. Θα τα καταφέρει;
«Gran Ηotel»
Alpha, 01.00
Αφού ο Ντιέγκο αρχίζει να ανακτά σιγά-σιγά τις αισθήσεις του, εξομολογείται στην Αλίσια τα αληθινά του αισθήματα προς το πρόσωπό της προκαλώντας της αναστάτωση για την κρυφή σχέση που έχει με τον Χούλιο. Την ίδια στιγμή ο επιθεωρητής Αγιάλα προσπαθεί να βγάλει άκρη με την απαγωγή του Χαβιέ. Παράλληλα η Αλίσια σοκάρεται όταν διαπιστώνει από ένα τυχαίο γεγονός ποιος μπορεί να είναι πίσω από τον θάνατο του πατέρα της.

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.