Το vima.gr προτείνει για την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016
Συγχρονισμένη κολύμβηση ντουέτο, ΕΡΤ2, 17.00
Πόλο, Αυστραλία Ελλάδα ΕΡΤ2, 20.10
Ελληνική ταινία
«Κανένας»
Alpha, 21.00
Ο Γκόραν και η Τζούλια, δύο έφηβοι μετανάστες δεύτερης γενιάς, ονειρεύονται να ξεφύγουν από το ασφυκτικό περιβάλλον της Αθήνας. Oταν οι δρόμοι τους συναντηθούν, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα. Ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος, αλλά οι δύο κόσμοι τους θα συγκρουστούν. (2011, 89′)
Ξένες ταινίες
«Ο θρύλος των ιπτάμενων φρουρών»
(Legend of the guardians: The owls of Ga’ Hoole)
STAR, 13.30
Ο Σόρεν είναι μια μικρή κουκουβάγια που έχει ενθουσιαστεί από τις επικές ιστορίες για τους Φύλακες του Γκα Χουλ, τη μυθική ομάδα φτερωτών πολεμιστών. Ο μεγαλύτερος αδελφός του τον κοροϊδεύει ενώ παράλληλα επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να κερδίσει την εύνοια του πατέρα τους. Η ζήλια του όμως έχει τρομακτικές συνέπειες όταν τα δύο μικρά θα πέσουν από τη φωλιά τους και αντί να βρεθούν στο έδαφος αρπάζονται από τα γαμψά νύχια των Αγνών. Με το μέλλον του βασιλείου να κινδυνεύει, ο θαρραλέος Σόρεν και οι νέοι του σύντροφοι πετούν πάνω από θάλασσες, αναζητώντας το αρχηγείο των θρυλικών Φυλάκων με την ελπίδα να τους βοηθήσουν να νικήσουν τους εχθρούς τους μια για πάντα. (ΗΠΑ/Αυστραλία, 2010, 87′)
«Κάλλιο αργά παρά αργότερα»
STAR, 21.00
Παρότι που διανύει το εξηκοστό τρίτο έτος της ηλικίας του, ο Χάρι Λάνγκερ εξακολουθεί να γοητεύεται από αρκετά μικρότερες γυναίκες. Τελευταίο του «τρόπαιο» είναι η ελκυστική Μαρίν, με την οποία προγραμματίζει να περάσει το Σαββατοκύριακο. Η κατάσταση όμως σύντομα ξεφεύγει από τον έλεγχο. (ΗΠΑ, 2003, 118′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.