Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016
Στίβος, ΕΡΤ1, 15.20 & 02.00
Συγχρονισμένη κολύμβηση: ντουέτο τεχνικό, ΕΡΤ2, 17.00
Μπάσκετ, Ισπανία Αργεντινή ΕΡΤ2, 01.00


Εκπομπή
Ετσι γιορτάζουν οι Ελληνες: Δεκαπενταύγουστος στην Ηπειρο
ΕΡΤ1, 13.00
Η Βίκυ Τσιανίκα επισκέπτεται την Κόνιτσα, πολιτισμικό σταυροδρόμι ανάμεσα στην Αλβανία και τη Δυτική Μακεδονία και σημαντικό τόπο γέννησης ηπειρώτικων μελωδιών, στις οποίες οι επιρροές και από τους δύο τόπους είναι εμφανείς. Τα μοιρολόγια που εκφράζουν τον πόνο της απώλειας, της ξενιτιάς ή του θανάτου «ανοίγουν» τα παραδοσιακά πανηγύρια της Ηπείρου, ως φόρος τιμής σε όσους λείπουν από τη γιορτή. Η εκπομπή μάς ταξιδεύει στη μονή της Παναγίας της Μολυβδοσκέπαστης, ενώ παρακολουθούμε τους πανηγυρισμούς του Δεκαπενταύγουστου στα χωριά της περιοχής: Πουρνιά, Πάδες, Παλαιοσέλλι και Γαναδιό.


Ξένη σειρά
Blue bloods
ΣΚΑΪ, 01.15
O Τζέιμι έχει διαμάχη με ένα μέλος συμμορίας που προσπαθεί να διδάξει το έγκλημα σε ένα μικρό παιδί. Ο εγκληματίας σκοτώνεται και έτσι ο Τζέιμι καλείται να δώσει εξηγήσεις. Εν τω μεταξύ η Μπάεζ προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον αρραβωνιαστικό μιας πρώην του Ντάνι, ο οποίος χρησιμοποιεί το γυμναστήριό του ως προπέτασμα για να πουλάει ναρκωτικά.


Ξένη ταινία
«Οδηγός αισιοδοξίας»
STAR, 22.00
Ο Πατ Σολατάνο (Μπράντλεϊ Κούπερ) έχει χάσει τα πάντα: τη δουλειά, το σπίτι και τη γυναίκα του. Εχοντας περάσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια σε ψυχιατρικό ίδρυμα, αναγκάζεται να γυρίσει στο σπίτι των γονιών του, αποφασισμένος να ανακτήσει την παλιά του ζωή καθώς και την πρώην σύζυγό του. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν γνωρίζει ένα μυστηριώδες κορίτσι με πολλά προβλήματα, ρόλο για τον οποίο η Τζένιφερ Λόρενς πήρε Οσκαρ α’ γυναικείου ρόλου. Εκείνη προθυμοποιείται να τον βοηθήσει να επανασυνδεθεί με τη γυναίκα του, όμως καθώς ο καιρός περνά, ένα αναπάντεχο δέσιμο δημιουργείται μεταξύ τους και σημάδια αισιοδοξίας αρχίζουν να παρουσιάζονται στις ζωές τους. (ΗΠΑ, 2012, 112′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.