To vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ολυµπιακοί Αγώνες Ρίο 2016



Τένις, Προηµιτελικοί Ανδρών & Τελικοί Γυναικών ΕΡΤ2, 17.50
Ιστιοπλοΐα ΕΡΤ2, 20.05
Γυμναστική Σύνθετο Ατοµικό Γυναικών ΕΡΤ1, 22.05
Μπάσκετ



Βραζιλία – Κροατία
ΕΡΤ3, 20.15
Νιγηρία – Ισπανία ΕΡΤ1, 01.00


Ξένη σειρά



CSI Las Vegas

ΣΚΑΪ, 22.15
Ακόμη και μια επίσκεψη σε γκαλερί μπορεί να περιλαμβάνει στοιχεία εγκλήματος. Ενα έργο τέχνης θα οδηγήσει την ομάδα του CSI Λας Βέγκας στα ίχνη ενός ζεύγους δολοφόνων από το παρελθόν.
Ξένες ταινίες
«Ο Νανούκ του Βορρά»
(Nanook of the North)

ΒΟΥΛΗ – ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, 21.40
Το πρώτο μεγάλου μήκους, ανθρωπολογικό ντοκιμαντέρ στην ιστορία του κινηματογράφου. Ενας χρόνος από τη ζωή μιας οικογένειας Ινουίτ Εσκιμώων που ζουν στον Αρκτικό Κύκλο. (ΗΠΑ, 1922, 79′)
«Ο άνθρωπος που πούλησε τον κόσµο»
(The fifth estate)

STAR, 22.00
Το 2010 μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στην προστασία πληροφοριοδοτών φέρνει στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ. Η ιστορία ξεκινά με τον μυστηριώδη ιδρυτή του Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, και τον Ντάνιελ Μπεργκ να συνεργάζονται με σκοπό τη μυστική παρακολούθηση των ισχυρών και προνομιούχων του κόσμου. Με ελάχιστα κεφάλαια δημιουργούν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιτρέπει στους πληροφοριοδότες να δημοσιεύουν ανώνυμα στοιχεία κρατών και κυβερνήσεων. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μπόρεσαν να δημοσιεύσουν πληροφορίες που ούτε τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία δεν είχαν καταφέρει. Οταν όμως θα αποκτήσουν πρόσβαση στα πιο εμπιστευτικά έγγραφα στην ιστορία των ΗΠΑ θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα καθοριστικό ερώτημα: Ποιο είναι το κόστος τού να κρατάς μυστικά σε μια ελεύθερη κοινωνία –και ποιο είναι το κόστος τού να τα προδίδεις; (ΗΠΑ / Ινδία / Βέλγιο, 2013, 118′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.