Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Ολυµπιακοί Αγώνες Ρίο 2016
Πόλο ανδρών, Ελλάδα – Ουγγαρία ΕΡΤ3, 16.20

Γυμναστική Σύνθετο Ατοµικό Ανδρών
ΕΡΤ1, 21.55
Μπάσκετ, Σερβία – Γαλλία ΕΡΤ3, 20.15
Ποδόσφαιρο, Αργεντινή – Ονδούρα ή Αλγερία – Πορτογαλία ΕΡΤ2, 18.50
Εκποµπή
The spirit of yaghting 2016
STAR, 04.00
Σειρά εκπομπών που εξερευνά τα πιο συναρπαστικά γεγονότα στον κόσμο της ιστιοπλοΐας. Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από τον αγώνα και το πάθος, συγκίνηση και αφοσίωση.
Ελληνική σειρά
Το σόι σου
Alpha, 21.00
Μια τρομακτική εμπειρία για τον Σάββα και τη Λυδία θα τους φέρει αντιμέτωπους με ένα μεγάλο δίλημμα και μια ακόμη μεγαλύτερη οικογενειακή ρήξη. Ποιος θα αναλάμβανε την κηδεμονία των παιδιών αν αυτοί πάθαιναν κάτι;


Ξένη σειρά
Combat Hospital
Mega, 01.30
Ενα σχεδόν αυτοσχέδιο νοσοκομείο βρίσκεται στη μέση της εμπόλεμης ζώνης στο Αφγανιστάν, όπου μια ομάδα γιατρών και νοσοκόμων προσφέρουν τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες σε τραυματισμένους στρατιώτες, πολίτες αλλά ακόμη και σε τραυματίες του αντίπαλου μετώπου. Ενταση, μάχες ζωής και θανάτου και ατελείωτες συγκρούσεις πάνω από το χειρουργικό τραπέζι.
Ξένη ταινία
«Rocknrolla»
STAR, 22.00
Ενας ρώσος μαφιόζος σχεδιάζει μια κομπίνα με πολλά εκατομμύρια και όλος ο άπληστος υπόκοσμος του Λονδίνου θέλει το μερίδιό του. Ο επικίνδυνος αρχηγός του εγκλήματος, μια σέξι διεφθαρμένη λογίστρια, μια συμμορία μικροαπατεώνων αλλά και ένας ροκάς θα εμπλακούν σε συνωμοσίες, συγκρούσεις, προδοσίες στο όνομα του γρήγορου και εύκολου κέρδους. Στυλιζαρισμένο ριμέικ της ομότιτλης ταινίας του Ντον Τέιλορ (1977), που βασίζεται στη σκοτεινή νουβέλα του Χέρμπερτ Τζορτζ Γουέλς. Σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι, με τους Τζέραρντ Μπάτλερ, Τομ Γουίλκινσον, Θάντι Νιούτον, Μαρκ Στρονγκ, Ιντρις Ελμπα.

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.