Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016
Κολύμβηση
Προκριματικά, ΕΡΤ1, 19.00
Ημιτελικοί/τελικοί ΕΡΤ1, 04.00

Πόλο ανδρών
Ελλάδα – Ιαπωνία ΕΡΤ2, 19.00
Γυμναστική, προκριματικά ανδρών
ΕΡΤ2, 16.25, 20.25 & 00.25
Με ελληνικό ενδιαφέρον ο πρώτος και ο τρίτος προκριματικός όμιλος όπου θα αγωνιστούν ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Βλάσης Μάρας.
Ξένες ταινίες
«Space Cowboys»
Alpha, 13.30
Τέσσερις συνταξιούχοι πιλότοι καταδιωκτικών καλούνται από τη NASA να πάρουν μέρος στην επιχείρηση διάσωσης ενός απαρχαιωμένου δορυφόρου από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Στη δεκαετία του ’60 η τετράδα (Κλιντ Ιστγουντ, Τόμι Λι Τζόουνς, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Τζέιμς Γκάρνερ) είχε αποκλειστεί από την ομάδα πτήσεων της υπηρεσίας, όμως οι γνώσεις που διαθέτουν τους εξασφαλίζουν τώρα μία ακόμη ευκαιρία, αφού πρώτα περάσουν τα ίδια τεστ με τους κατά πολύ νεότερους συναδέλφους τους. (ΗΠΑ, 2000, 119′)
«Η κόρη του αφεντικού»
(My boss’s daughter)
Σκάι, 22.15
Ο Τομ Στάνσφιλντ (Αστον Κούτσερ) είναι υπάλληλος στον εκδοτικό οίκο του εκκεντρικού Τζακ Τέιλορ και ερωτευμένος κρυφά με την κόρη του. Δέχεται να κάνει κάθε λογής εξυπηρετήσεις, χάρες και δουλειές για το αφεντικό προκειμένου να είναι κοντά της. Εξαιτίας όμως μιας παρεξήγησης θα βρεθεί στο σπίτι του αφεντικού να προσέχει την κουκουβάγια του. Τα πράγματα παίρνουν τελείως αναπάντεχη τροπή όταν μια σειρά απρόσκλητοι «επισκέπτες» εισβάλλουν στο σπίτι. (ΗΠΑ, 2003, 86′)
«Φιλιά και σφαίρες»
(Kiss kiss, bang bang)
Star, 23.15
Ο μικροκακοποιός Χάρι Λόκχαρτ καταλήγει στο… Χόλιγουντ και το μόνο που του απομένει είναι να πείσει το κορίτσι των ονείρων του πως είναι αληθινός ντετέκτιβ και κάπου εκεί η κινηματογραφική περιπέτεια θα αναμειχθεί με την πραγματικότητα. (ΗΠΑ, 2005, 94′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.