Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016
Πόλο Ανδρών
Σερβία – Ελλάδα ΕΡΤ3, 15.00
Μπάσκετ


Σερβία – Αυστραλία ΕΡΤ1, 20.15
ΗΠΑ – Βενεζουέλα ΕΡΤ1, 01.00


Ελληνική σειρά
Ταμάμ
ΑΝΤ1, 23.15
Η Μυρτώ αναγκάζεται να φανερώσει στον Μετίν τον ερχομό του Μάρκου. Ο Μετίν συμμερίζεται την επιθυμία του Μάρκου να γνωρίσει τα παιδιά του κι επιχειρεί να πείσει τη Μυρτώ, αλλά εκείνη ούτε να το ακούσει. Προτού προλάβει να πάρει δραστικά μέτρα, η Ελλη και ο Μάρκος συναντιούνται, όμως εκείνος δεν την αναγνωρίζει. Η Ελλη απαιτεί να τον διώξουν από το σπίτι κι εκείνος καταλήγει σε αντίσκηνο στην ταράτσα!
Ξένες ταινίες
«Αμαρτωλές γυναίκες»
(The Strange Love of Martha Ivers)
ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, 21.00
Μια αδίστακτη κληρονόμος παντρεύεται τον παιδικό της φίλο, έναν φιλόδοξο εισαγγελέα, που είναι ο μόνος επιζών μάρτυρας του φόνου της πλούσιας θείας της, 17 χρόνια νωρίτερα. Σκηνοθεσία Λιούις Μάιλστοουν. Με τους Μπάρμπαρα Στάνγουικ, Βαν Χέφλιν, Κερκ Ντάγκλας, Λίζαμπεθ Σκοτ. (ΗΠΑ, 1946, 116′)
«Σε βαθιά νερά»
(The Dark Tide)
STAR, 22.00
Μια επαγγελματίας δασκάλα καταδύσεων, η Κέιτι (Χάλι Μπέρι), επιστρέφει στα γνώριμα βαθιά νερά εννέα χρόνια μετά τη σχεδόν μοιραία συνάντησή της με έναν μεγάλο λευκό καρχαρία, συνοδεύοντας έναν εκατομμυριούχο (Ολιβιέ Μαρτίνεζ) ο οποίος αναζητά ένταση και περιπέτεια. Ωστόσο, σύντομα ανακαλύπτουν ότι ο εφιάλτης εξακολουθεί να παραμονεύει στα βαθιά. Στο μυαλό της ζωντανεύουν εικόνες από ένα παρελθόν που προσπαθούσε να ξορκίσει, αλλά αυτή τη φορά, εκτός από τον εαυτό της, οφείλει να προστατεύσει και τον ιδιαίτερα ευκατάστατο και ριψοκίνδυνο πελάτη της που κινδυνεύει άμεσα. (ΗΠΑ, 2012, 92′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.