Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016, Ποδόσφαιρο
Σουηδία – Νότια Αφρική ΕΡΤ1, 19.00
Βραζιλία – Κίνα ΕΡΤ1, 22.00
ΗΠΑ – Νέα Ζηλανδία ΕΡΤ1, 01.00
Τσάμπιονς Λιγκ, Ποδόσφαιρο
Χαποέλ Μπερ Σεβά – Ολυμπιακός
ΑΝΤ1, 21.00
Στο Ισραήλ θα παιχτεί η πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης για το εισιτήριο που θα οδηγήσει στους ομίλους μετά την ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες με 0-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ξένη σειρά

Dexter

ΣΚΑΪ, 01.15
Η δρ Βόγκελ αποκαλύπτει στον Ντέξτερ το βάθος και την πιθανή αιτία των ψυχολογικών προβλημάτων της αδελφής του, εκείνος όμως είναι αφοσιωμένος στην προσπάθειά του να βρει τον Γέιτς. Ολα αλλάζουν όταν ο «Χειρουργός» απάγει τη δρα Βόγκελ.
Ξένες ταινίες


«Απόλυτο σκοτάδι»
(Vanishing on 7th street)

STAR, 22.00
Οταν ένα γενικό μπλακάουτ βυθίζει το Ντιτρόιτ στο απόλυτο σκοτάδι, όλοι εξαφανίζονται. Απομένει μια μικρή ομάδα ανθρώπων με ελάχιστα εφόδια. Σύντομα το φως της ημέρας αρχίζει να εξαφανίζεται και οι επιζήσαντες συνειδητοποιούν ότι μοναδικός τρόπος να επιβιώσουν είναι να εξασφαλίσουν κάποιες περιορισμένες πηγές φωτός. Σύντομα αρχίζει μια πραγματική μάχη για να γλιτώσουν από τον κόσμο των σκιών και της σιωπής. (ΗΠΑ, 2010, 83′)
«Μην κοιτάξεις πίσω»
(Ne te retourne pas)
ΕΡΤ2, 22.00
H Ζαν είναι συγγραφέας, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών η οποία σε ανύποπτο χρόνο αρχίζει να βιώνει διάφορες αλλαγές στον εαυτό της. Οι οικείοι της το αποδίδουν στο στρες που έχει λόγω του νέου της βιβλίου, όμως η αλήθεια δεν είναι τόσο απλή. Με τις Σοφί Μαρσό και Μόνικα Μπελούτσι. (Γαλλία / Ιταλία / Λουξεμβούργο / Βέλγιο, 2009, 111′)

HeliosPlus