Ελληνική σειρά
«Οι συµµαθητές»
ΑΝΤ1, 21.10
Η Μαριλένα μετά τα όσα έμαθε βρίσκεται σε σοκ, ενώ ο Ανδρέας διώχνει την Iριδα από τη γιορτή των γονιών του, που ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Ο αστυνόμος βρίσκει ευκαιρία να εξομολογηθεί στη Μαριλένα τον έρωτά του. Ο Ανδρέας ξαναπλησιάζει τη Μαριλένα για να μιλήσουν, αλλά η κατάληξη δεν θα είναι αυτή που περίμενε.
Ελληνική ταινία
«September»


ΕΡΤ2, 22.00
Η Αννα ζει μόνη με τον σκύλο της, Μανού, σε ένα μικρό διαμέρισμα. Οταν ο Μανού πεθαίνει, η Aννα δεν ξέρει τι να κάνει και ζητάει να τον θάψει στον κήπο τής απέναντι οικογένειας. Το πρόσχαρο σπίτι γίνεται το καταφύγιό της, ερωτεύεται την άλλη γυναίκα, τα παιδιά, καθώς και τη ζωή που ζουν. Εκείνοι όμως δεν έχουν ανάγκη την αγάπη της. Η Aννα, που ξέρει καλά τι σημαίνει να είσαι πιστός, δεν το βάζει κάτω. Οπως ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που χωρίζει το καλοκαίρι από τον χειμώνα, έτσι και ο «Σεπτέμβρης» της Aννας είναι μια ιστορία για το πώς δοκιμάζονται οι αντοχές της αγάπης, της πίστης, αλλά και της διαφορετικότητας. (2013, 99′)


Ξένη ταινία
«Απαγωγή» (Stolen)
Star, 22.00
Ενας πολυμήχανος επαγγελματίας ληστής, ο Γουίλ Μοντγκόμερι (Νίκολας Κέιτζ), μπαίνει από αναποδιά στη φυλακή. Oταν αποφυλακίζεται, οκτώ χρόνια μετά, αποφασίζει να αφήσει πίσω το παρελθόν και να χτίσει από την αρχή τη σχέση με την κόρη του. Οι παλιοί του συνεργάτες, που πιστεύουν πως έχει κρύψει 10 εκατ. δολάρια, απάγουν την κοπέλα και ζητούν αυτό το ποσό ως λύτρα. Ο Γουίλ θα πρέπει να εμπιστευθεί το ένστικτό του και την παλιά του συνεργάτρια για να το συγκεντρώσουν ώστε να σώσουν την κόρη του. (ΗΠΑ, 2012, 87′)

HeliosPlus