Κερδίστε ένα 4ήμερο στο πολυτελές Aegialis Hotel & Spa 5* στην Αμοργό!

Συντονιστείτε την Παρασκευή 29/7, στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» (07:00-09:00) με το Βασίλη Αδαμόπουλο και ίσως είστε εσείς ο τυχερός ή η τυχερή που θα απολαύσει το Aegialis Hotel & Spa 5*

Συντονιστείτε στο ΒΗΜΑ FM και κερδίστε ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο πολυτελές Aegialis Hotel & Spa 5* στην Αμοργό!

(Κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο για διαθεσιμότητα)

Λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 29/7, στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» (07:00-09:00)με το Βασίλη Αδαμόπουλο, για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, με ημιδιατροφή και ελεύθερη χρήση του spa!

Το ξενοδοχείο:

Το Aegialis Hotel & Spa 5* είναι το μόνο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αμοργό, με μινιμαλιστικό και μοντέρνο design δωματίων, άνεση και εξαιρετικές υπηρεσίες. Είτε ψάχνετε μια ρομαντική απόδραση ως ζευγάρι, είτε σχεδιάζετε καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά σας, το Aegialis Hotel & Spa παρέχει μια μεγάλη ποικιλία δωματίων από δίκλινα εως ευρύχωρες σουίτες.

Όλα τα δωμάτια προσφέρουν καταπληκτική θέα στο Αιγαίο και την παραλία της Αιγιαλής. Η μοναδική Αμοργιανή φιλοξενία σε συνδυασμό με την κυκλαδίτικη ομορφιά υπόσχεται γλυκές αναμνήσεις για το χειμώνα.

Λάλον Ύδωρ Spa :


Το μεγαλύτερο Κέντρο Θαλασσοθεραπείας και Ομορφιάς στις Κυκλάδες, σας περιμένει. Παραδοθείτε σ’ έναν κόσμο ευεξίας και φυσικής αναζωογόνησης κατά τη διαμονή σας. Αποκαταστήστε τη φυσική ισορροπία σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως τους αξίζει.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.