Το It στο Κολωνάκι το ανακαλύψαμε πριν από λίγα χρόνια, αλλά το επισκεφτήκαμε ξανά και ξανά. Διότι είναι από τα πολύ ξεχωριστά μαγαζιά της πόλης που μένει πιστό στις υγιεινές και ταυτόχρονα νόστιμες επιλογές, ενώ μπορεί και ανανεώνεται συνεχώς. Το κυριακάτικο brunch του είναι διάσημο και τα τραπέζια πάντα κατειλημμένα ακόμη και από οικογένειες με μικρά παιδιά που εκτιμούν τα προσεγμένα πιάτα του. Προτάσεις για χορτοφάγους, συνταγές με ελάχιστη γλουτένη, superfoods, αντιοξειδωτικά και χαμηλές θερμίδες είναι μερικά από τα δυνατά χαρτιά του σεφ που έχουν κερδίσει τους φαν της υγιεινής διατροφής. Όσο για τους υπόλοιπους θαμώνες του, μάλλον εκεί έμαθαν τι σημαίνει φαγόπυρο, κινόα, kale, γάλα καρύδας, miso, αβοκάντο κ.ά. και τα αγάπησαν φανατικά. {{{ moto }}}
Στο ίδιο λοιπόν concept, ο σεφ Ηλίας Σταυρόπουλος ετοίμασε και τα φετινά καλοκαιρινά πιάτα. Ταρτάρ τόνου με κολοκυθάκι και αβοκάντο, φρεσκοστυμμένο λεμόνι σε συνδυασμό με τζίντζερ τουρσί και μυρωδιά αλατισμένου κουκουναριού, τραχανότο με αβγοτάραχο και ξύσμα λεμονιού, κοτόπουλο μαριναρισμένο σε γάλα καρύδας με κάσιους, τζίντζερ και δροσερό μπασμάτι, αλλά και σπιτικό σορμπέ σε πολλές γεύσεις είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις του. Ο νέος κατάλογος σερβίρεται ήδη!