Ευτυχώς που παρά την οικονομική ύφεση, όμορφα και ενδιαφέροντα συμβαίνουν στον χώρο της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. Ο λόγος για το event που διοργανώθηκε πριν μέρες στο εστιατόριο CTC στο οποίο μαγειρεύει ο βραβευμένος με 4 Χρυσούς Σκούφους σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης, με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του εστιατορίου. Επρόκειτο για ένα δείπνο-παράσταση που ετοίμασαν από κοινού ο Τσιοτίνης με τον βελγοκορεάτη σεφ Sang Hoon Degeimbre, ο οποίος αναδείχθηκε Βέλγος Σεφ της Χρονιάς για το 2016 από τον γαστρονομικό οδηγό «Gault & Millau». Οι παρευρισκόμενοι, εκτός από την εναλλαγή των γευστικών δημιουργιών από τους Degeimbre και Τσιοτίνη, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με τους δύο σεφ, καθώς με την ολοκλήρωση κάθε πιάτου τους έβγαιναν και συζητούσαν με τον κόσμο. Οι 30 συνδαιτυμόνες που εξασφάλισαν θέση στη βραδιά, απόλαυσαν τα πιάτα συνοδεία ενός beverage pairing, που δημιούργησε ο Degeimbre και οι σομελιέ του CTC. Το δείπνο ήταν το πρώτο από μια σειρά special events που προγραμματίζει το CTC για το 2016 με τη συμμετοχή διακεκριμένων σεφ του εξωτερικού. Μεγάλος χορηγός της βραδιάς ήταν το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό S.Pellegrino και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Acqua Panna.