Θέμα αντισυνταγματικότητας για τον «κόφτη» βάζει ο Χρυσόγονος

Οι Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Γουέστμπρουκ σημείωσαν 63 πόντους και η Οκλαχόμα διέλυσε τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 133-105, παίρνοντας προβάδισμα 2-1 στους τελικούς της Δύσης. Οι 133 πόντοι είναι ρεκόρ για τη Θάντερ στα πλέι οφ και είναι οι περισσότεροι πόντοι που έχει σημειώσει οποιαδήποτε ομάδα σε αυτή την φάση.

Ερώτημα για το αν υπάρχει θέμα αντισυνταγματικότητας για τον «κόφτη» που θέσπισε η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε το βράδυ της Κυριακής θέτει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

«Πρέπει να εξετάσουμε αν ο κόφτης έχει θέματα συνταγματικότητας ως προς το άρθρο 78 του Συντάγματος» δήλωσε χαρακτηριστικά το πρωί της Δευτέρας στο ραδιόφωνο του 9.84 ο κ. Χρυσόγονος.

Παράλληλα «κάρφωσε» την κυβέρνηση ότι «ουδείς μου το έστειλε (σ.σ. το πολυνομοσχέδιο) από την κυβέρνηση, για να αποφανθώ περί της συνταγματικότητας των μέτρων. Από το internet διάβασα το νομοσχέδιο».

Όσον αφορά το χρέος είπε ότι «θα εκπλαγώ αν πάρουμε τώρα μια λύση για την υπερχρέωση. Δε θεωρώ ότι θα είναι στο ύψος των περιστάσεων».

«Στόχος είναι να βγούμε στις αγορές το 2019» κατέληξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.