Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Χίμκι – Ολυµπιακός
Novasports2, 19.00
Ακόμη ένα καθοριστικό παιχνίδι των Ερυθρολεύκων για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα καθώς χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη στην έδρα της ρωσικής Χίμκι.
Μουσικό τηλεπαιχνίδι


«Δεν έχω λόγια!»
Mega, 21.00
Μουσικό παιχνίδι στο οποίο οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να έχουν πολύ ωραία φωνή, αρκεί να τους αρέσει η μουσική και να θυμούνται τα λόγια των τραγουδιών.
Ελληνική σειρά
«Το σόι σου»
Alpha, 21.00
Ενα ξεχασμένο γράμμα στην τσέπη του Διονύση θα πυροδοτήσει μια αλυσίδα καταστάσεων. Εχει ο Διονύσης παράνομο δεσμό στο εξωτερικό; Μήπως η οικογένεια Χαμπέα δεν πολυσυμπαθεί πλέον την Αλίνα; Μήπως ο Βαγγέλης και η Χαρούλα να αρχίσουν να προετοιμάζονται για την άφιξη ενός ακόμη εγγονιού; Στη μέση όλων αυτών ο Διονύσης και ο άγνωστος αποστολέας του γράμματος του σκανδάλου.
Ξένη σειρά
«CSI Las Vegas»
Σκάι, 22.15
Οι διαγωνιζόμενοι που συμμετέχουν σε ένα ριάλιτι μαγειρικής ανακαλύπτουν κατά τη διάρκεια του γυρίσματος ενός επεισοδίου ότι τα πιάτα που τους έχουν σερβιριστεί περιέχουν ανθρώπινα υπολείμματα. Η ομάδα του CSI Λας Βέγκας καλείται να εξιχνιάσει αυτή την παράξενη υπόθεση κανιβαλισμού.
Ξένη ταινία
«Η συµµορία των µάγων» (Now you see me)
Star, 21.45
Οπως και το «Prestige» του Κρίστοφερ Νόλαν, έτσι και αυτή η παιχνιδιάρικη περιπέτεια του Λουί Λετεριέ επιδιώκει να μας εισαγάγει στον κόσμο των μάγων, αν και στην προκειμένη περίπτωση οι τέσσερις μάγοι (Ντέιβ Φράνκο, Ισλα Φίσερ, Γούντι Χάρελσον, Τζέσε Αϊζενμπεργκ) είναι σύγχρονοι και τα μαγικά τους super high-tech. Και αυτό προκαλεί τεράστιο πονοκέφαλο στον πράκτορα του FBI (Μαρκ Ράφαλο) που τους καταδιώκει. (ΗΠΑ, 2013, 101′)

HeliosPlus