Δεν θα ήταν υπέροχο αν το αυτοκίνητό σας ήταν έτοιμο για να ξεκινήσετε άμεσα το ταξίδι σας, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά για την παραλαβή του, κερδίζοντας ταυτόχρονα δωρεάν ενοικιάσεις και απολαμβάνοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και πολλά άλλα προνόμια κάθε φορά που ενοικιάζετε ένα αυτοκίνητο;
Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, για άλλη μία φορά προσφέρει περισσότερα και εξελίσσει την ήδη δημοφιλή υπηρεσία Avis Preferred σε ένα ολοκαίνουργο πρόγραμμα επιβράβευσης, ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες των πελατών της.
Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred αποτελείται από τρεις βαθμίδες: Avis Preferred, Avis Preferred Plus και Avis President’s Club. Κάθε βαθμίδα προσφέρει νέα προνόμια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα μέλη του προγράμματος ώστε η ενοικίαση αυτοκινήτου να είναι μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Με την εγγραφή τους τα μέλη του Avis Preferred μπορούν να αποκτήσουν εκπτωτικά κουπόνια, δωρεάν αναβάθμιση κατηγορίας αυτοκινήτου, καθώς και δωρεάν ενοικιάσεις για εκδρομές τα Σαββατοκύριακα.
Το νέο Avis Preferred εξασφαλίζει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη, καθώς και γρήγορες διαδικασίες κράτησης και ενοικίασης αυτοκινήτου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να γίνει μέλος του είναι η δωρεάν online εγγραφή στο www.avis.gr/AvisPreferred.
Σχεδιασμένο για να επιβραβεύει όλα τα μέλη του, ανεξαρτήτως βαθμίδας, το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθιστά την ενοικίαση αυτοκινήτου περισσότερο προσιτή και ωφέλιμη, ενώ παράλληλα αποτελεί ιδανική λύση για όσους ταξιδεύουν συχνά στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Προσφέροντας πρακτικά και χρήσιμα προνόμια στους πελάτες της, η Avis αποδεικνύει τη δέσμευσή της για παροχή λύσεων μετακίνησης με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση και την εγγύηση του ονόματός της.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ