Καλοκαιρινή δράση «Χωρίς Μεσάζοντες» στο Μαρούσι

Περισσότεροι από 40 εγχώριοι παραγωγοί θα προσφέρουν την Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015, πάνω από 90 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές, στο πλαίσιο της 15ης Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων του δήμου Αμαρουσίου.

Περισσότεροι από 40 εγχώριοι παραγωγοί θα προσφέρουν την Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015, πάνω από 90 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές, στο πλαίσιο της 15ης Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων του δήμου Αμαρουσίου. Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων θα γίνει χωρίς τηλεφωνική παραγγελία, με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί που συμμετέχουν στη δράση έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή. Η αγορά των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος, ώρες 08.00-15.00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τα προς διάθεση προϊόντα και τις τιμές τους στην ιστοσελίδα του δήμου Αμαρουσίου. Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, μπορούν να καλούν απόΔευτέρα έως Παρασκευή 09.00-15.00 στα τηλέφωνα 213 2038349, -336, -080 και κατά τοΣαββατοκύριακοστα τηλέφωνα 213 2038000, -001.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα ανακοινωθούν στο τέλος του καλοκαιριού. Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνσηagrotika@maroussi.grγια να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.