Η εταιρεία Travelplanet24 δραστηριοποιείται στον χώρο του διαδικτυακού τουρισμού και των μεταφορών από το 2005, αναπτύσσοντας online συστήματα κράτησης εισιτηρίων και καινοτόμες web εφαρμογές. Ελληνικής σύλληψης και δημιουργίας, η εταιρεία τον Δεκέμβριο του 2011 απασχολούσε 50 άτομα στο μοναδικό της γραφείο στην Αθήνα, ενώ τρία χρόνια μετά απασχολεί 180 άτομα προσωπικό σε γραφεία στην Αθήνα, στο Βουκουρέστι και στο Σάο Πάολο.
Στην εταιρεία μπορεί να συναντήσει κανείς ανθρώπους από 24 διαφορετικές εθνικότητες, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 27 έτη. Τα κεντρικά γραφεία, στο κέντρο της Αθήνας, δεν είναι συνηθισμένα γραφεία.
Συγκεκριμένα και οι τρεις όροφοι έχουν διαμορφωθεί χωρίς ενδιάμεσους τοίχους ή διαχωριστικά σε όλα τα τμήματα της εταιρείας. Σε διάφορους χώρους της εταιρείας οι εργαζόμενοι μπορούν να βρουν μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, βελάκια, άνετες θέσεις για ξεκούραση, τηλεόραση, ραδιόφωνο και πινγκ-πονγκ.
Η εταιρεία φροντίζει σε περιπτώσεις ανάγκης να προκαταβάλλεται ο μισθός ή να παρέχεται δάνειο, προσφέρει ιδιωτικό πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ασφάλειας ζωής, το οποίο με μικρό κόστος καλύπτει και τα μέλη της οικογένειας κάθε εργαζομένου.
Οι εγκυμονούσες υπάλληλοι έχουν ευελιξία στη διαμόρφωση του προγράμματος της άδειας εγκυμοσύνης τους, ενώ παρέχεται σε όλους και ευελιξία στην προσέλευση και δυνατότητα εργασίας από το σπίτι.
Στην κουζίνα προσφέρονται φρούτα και γλυκίσματα, ενώ στο γυμναστήριο, πέραν των οργάνων, διοργανώνεται πρόγραμμα μαθημάτων με yoga, pilates, stretching από επαγγελματίες γυμναστές.
Είναι από τα δυνατά στοιχεία της Travelplanet 24! Κάθε χρόνο διοργανώνονται τουλάχιστον δύο εταιρικές εκδηλώσεις για όλους τους εργαζομένους. Η πρώτη για την κοπή της πίτας σε νυχτερινό κέντρο (με δώρα εισιτήρια και ταξίδια) και η δεύτερη το καλοκαίρι σε παραλιακό κλαμπ με live συγκροτήματα. Την παραμονή των Χριστουγέννων στα γραφεία μαζεύονται όλοι οι εργαζόμενοι το πρωί για να μοιρασtούν ένα πλούσιο πρωινό, το οποίο συνήθως ετοιμάζεται από εθελοντές της εταιρείας (γνωστό ως Christmas Brunch).
Επιπλέον, πολυάριθμα γεγονότα αποτελούν αφορμή εξόδου και διασκέδασης (Kalamaraki Day με ούζα, μεζέδες και παρέα, team building events στο Adventure Park στη Μαλακάσα, βραδιές οινογνωσίας, γεύματα ομάδων με έξοδα της εταιρείας, εορτασμός εταιρικών επιτυχιών με γεύμα στην κουζίνα, αποχαιρετιστήρια πάρτι αγαπημένων συναδέλφων και πολλά άλλα). Αξιοσημείωτα και τα baby showers –την τελευταία εργάσιμη ημέρα μιας μέλλουσας μαμάς, όπου μαζεύονται όλοι σε γειτονικό μαγαζί με βραχιολάκια και δίνουν δώρα.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ