ΥΛΙΚΑ (για 1 ταψί κουζίνας)
50 γρ. φέτα
4-5 φέτες τυρί έμενταλ
3 μπάλες μοτσαρέλα, καλά στραγγισμένες, σε κύβους
4-5 φέτες μορταδέλα, σε καρέ
EKTΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240°C. Στρώνουμε τη ζύμη στο ταψί και μοιράζουμε από πάνω τη φέτα, το έμενταλ και τη μοτσαρέλα και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά. Προσθέτουμε τη μορταδέλα και ψήνουμε για ακόμη 5 λεπτά.
*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.