Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου

Η Ρένα Βλαχοπούλου στην «Παριζιάνα» (ΑLPHA, 21.45)

Ελληνική ταινία



«Η Παριζιάνα
ΑLPHA, 21.45
Επεισοδιακή κωμωδία του Γιάννη Δαλιανίδη, στο γνωστό κιτς ύφος που χαρακτηρίζει τις περισσότερες ταινίες του. Χαριτωμένη η Ρένα Βλαχοπούλου, δίπλα στους Χρόνη Εξαρχάκο, Βαγγέλη Σειληνό, Ερρικα Μπρόγερ. (1969, 88′)
Ελληνική σειρά



Εκδρομή
ΑΝΤ1, 22.15
Στη σειρά μυστηρίου που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Πανταζούδης και γράφει η Στέλλα Βασιλαντωνάκη τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται, και αυτό γίνεται ξεκάθαρο από το πρώτο επεισόδιο. Δεκατρία άτομα θα βρεθούν εγκλωβισμένα σε ένα καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού. Αγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους, βρίσκονται εκεί ο καθένας με διαφορετική αφορμή. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Πρωταγωνιστούν: Λίνα Σακκά, Οθωνας Μεταξάς, Τίνα Λεωνόρα, Γιάννης Ποιμενίδης, Δημήτρης Κοντός, Νίκος Κολοβός, Ιφιγένεια Δεληγιαννίδη, Βασιλική Γραικού, Νίκος Νικολάου, Ευγενία Σαμαρά κ.ά.
Ξένες ταινίες



Φάκελος Γκαλίντεζ


(The Galindez mystery)
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Ο Φάκελος Γκαλίντεζ κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Στο τέλος της δεκαετίας του ’80 η Αμερικανίδα Μιούριελ Κόλμπερ φτάνει στην Ισπανία για να ολοκληρώσει το διδακτορικό της με θέμα τον Χεσούς Γκαλίντεζ, ο οποίος μετά τον ισπανικό εμφύλιο ζούσε εξόριστος στις ΗΠΑ, από όπου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 1956 χωρίς ποτέ να βρεθεί ζωντανός ή νεκρός. Η Μιούριελ αναζητεί με πάθος κάθε ίχνος που θα την οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Οι παρασκηνιακές δυνάμεις της εξουσίας προσπαθούν με κάθε τρόπο να την εμποδίσουν.

Ιχνη στο χιόνι
(Whiteout)
STAR, 22.00
Ευπρεπές θρίλερ του Ντόμινικ Σένα με την Κέιτ Μπέκινσεϊλ στον απροσδόκητο (για το παρουσιαστικό της) ρόλο της αποφασιστικής μάρσαλ που βρίσκεται στο κατόπι ενός κατά συρροήν δολοφόνου στην Ανταρκτική. (ΗΠΑ, 2009, 90′)

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.