Ανακάλυψα πρόσφατα τα γλυκόξινα deli jars της Chefstories, που φτιάχνονται εδώ, στη Θεσσαλονίκη, και μου έγιναν ήδη συνήθεια. Στα χαριτωμένα μικρά βαζάκια περικλείονται τέσσερα διαφορετικά τσάτνεϊ – κρεμμύδι, κόκκινη πιπεριά με τζίντζερ, ντομάτα με θυμάρι, μήλο με πιπέρι καγιέν –
και τέσσερις διαφορετικές μαρμελάδες – αχλάδι με καρπούς βανίλιας, μήλο με λεμόνι και μέλι, καρότο με ξύσμα πορτοκαλιού, ελιά με μήλο και μέλι. Ολα τους χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά, ιδανικά όχι απλώς για να συνοδεύσουν αλλά και για να αναβαθμίσουν το γεύμα ή το σνακ μας. Σας προτείνω να τα δοκιμάσετε δίπλα σε μια ποικιλία τυριών ή αλλαντικών με χοιρινό ή γαλοπούλα ή απλώς να τα αλείψετε σε μια φέτα ψωμί. Πίσω από την εταιρεία catering Chefstories βρίσκονται η Ελένη και η Σύλβια Κουμεντάκη. Στην ιστοσελίδα www.chefstories.gr θα βρείτε τα σημεία από όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε.
Chefstories: Γεωργικής Σχόλης 32, Πυλαία, τηλ. 2310 471 628