Φλογέρες με τυρί

ΥΛΙΚΑ (για 15-18 κομμάτια)

½ πακέτο Φύλλο κρούστας για πίτες Χρυσή Ζύμη

300 γρ. φέτα, σε μικρά κομμάτια

300 γρ. ανθότυρο, σε μικρά κομμάτια

300 γρ. γραβιέρα Νάξου, χονδροτριμμένη

2 αβγά

1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

λίγοε.π. ελαιόλαδογια την επάλειψη του φύλλου και του σκεύους

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, τα αβγά και τον δυόσμο. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C.

2 Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 3 μακρόστενες λωρίδες πλάτους περίπου 10 εκ. Με ένα πινέλο λαδώνουμε την κάθε λωρίδα. Βάζουμε στην άκρη τους από 1 κουταλιά της σούπας γέμιση.

3 Τυλίγουμε σε ρολάκια διπλώνοντας τις άκρες προς τα μέσα για να μην ξεχειλίσει η γέμιση, ακριβώς όπως τυλίγουμε τα ντολμαδάκια. Τα αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για περίπου 15 λεπτά.

Το μυστικό για υπέροχα ρολίνια με φύλλο κρούστας!

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.