Τηλεοπτικές εκκρεμότητες στο παρά πέντε

Μπορεί οι περισσότερες εκπομπές να έχουν ανακοινωθεί και κάποιες να έχουν ήδη αρχίσει την πορεία

Μπορεί οι περισσότερες εκπομπές να έχουν ανακοινωθεί και κάποιες να έχουν ήδη αρχίσει την πορεία τους, ωστόσο αρκετά προγράμματα δεν είναι ακόμη έτοιμα και παραμένουν αρκετά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Στο Mega δεν έχει ολοκληρωθεί το πάνελ των συνεργατών που θα συνδράμουν τον νέο παρουσιαστή του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού, Μάρκο Σεφερλή. Κάποια «Οχι» αλλά και η αγωνία να μη χαθεί και αυτή η σεζόν σε επίπεδο αριθμών για το κανάλι έχουν προκαλέσει μικρή καθυστέρηση στη σύνθεση της εκπομπής. Και στη ζώνη του prime time το κανάλι έχει ακόμη δύο ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα.

Το ένα είναι το late night talk show το οποίο θα παρουσιάζει ο Μιχάλης Ανθόπουλος και δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, ενώ το δεύτερο αφορά ένα νέο ντοκιμαντέρ, τις «Λευκές νύχτες», το οποίο ουσιαστικά θα καταγράφει πρόσωπα, δραστηριότητα και θέματα από τη νύχτα της πόλης με μια προσέγγιση εναλλακτική. Ο παρουσιαστής δεν έχει ακόμη βρεθεί ενώ σημαντικό είναι να πάρει μια τελική μορφή η ιδέα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα προβληθεί στο β’ μισό της σεζόν.

Στον ΑΝΤ1 δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ποιος θα είναι ο ρόλος της Ναταλίας Γερμανού στο νέο πρόγραμμα. Η εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» δεν θα συνεχιστεί και η παρουσιάστρια έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις, οι οποίες συνεχίζονται ώσπου να καταλήξουν και οι δύο πλευρές στη μορφή που θα έχει η εκπομπή της.
Τέλος, στον Alpha στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια, η οποία θα προβάλλεται ίδιες ημέρες και ώρες, ενώ ακόμη δεν έχουν κλείσει οριστικά τα πρόσωπα που θα αποτελούν την ομάδα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου που θα παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.