Ο χώρος εμπνέει τη γεύση. Τα εστιατόρια του πολυτελούς ξενοδοχείου Cape Sounio δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας ή μέσα στο πράσινο του πευκοδάσους, πλάι στην πισίνα ή πάνω σε ρομαντικές βεράντες, έχουν συνιστώσα την καθηλωτική θέα στον Ναό του Ποσειδώνα. Ο σεφ Σάκης Τζανέτος δημιουργεί μοναδικά μενού με ολόφρεσκα υλικά από την ιδιόκτητη φάρμα Αgreco και θέτει ως στόχο να ικανοποιήσει τους πάντες. Το αποτέλεσμα; Διεθνής, ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στο Cape Sounio Restaurant, κρητικές γεύσεις από τη φάρμα Agreco στο Cavo Kolones και ο γύρος της Ασίας στο SO Oriental. Ακόμη, απλά, αγαπημένα φαγητά στο Aegean Grill, έξοχα θαλασσινά στο Yali Waterfront Cabanas Restaurant και ανεξάντλητες δυνατότητες για private dining. Καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το… «καλαντάρι της γεύσης» απολαμβάνοντας ειδικές θεματικές βραδιές και να γευτείτε την πιο δημιουργική κουζίνα της Grecotel.
67ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Σούνιο, τηλ. 22920 69700, www.capesounio.com
Η παρουσίαση δημοσιεύτηκε στο τεύχος Reserve του περιοδικού ΒΗΜΑ GOURMET.