Ενα νέο και ιδιαίτερο εστιατόριο άνοιξε στην Πυλαία, το Duck Private Cheffing. Ο χώρος άνετος και φιλόξενος, με κεντρικά σημεία τον μεγαλοπρεπή τετράγωνο πάγκο εργασίας και το μοναστηριακό τραπέζι. Η ιδιαιτερότητα του εστιατορίου έγκειται στο γεγονός πως εδώ νιώθετε σαν να είστε προσκεκλημένοι σε ένα φιλικό σπίτι, σε μια μονοκατοικία με κήπο. Εδώ, οι οικοδεσπότες – η σεφ Ιωάννα Θεοδωρακάκη και Στέφανος Αντωνιάδης – απολαμβάνουν τη χαρά της δημιουργίας και οι επισκέπτες τη φροντίδα και τις μοναδικές γεύσεις. {{{ moto }}}
Μενού δεν υπάρχει στο μαγαζί, μόνο η κάρτα ημέρας, η οποία δημιουργείται σύμφωνα με τις πρώτες ύλες που προμηθεύεται καθημερινά ο Στέφανος από μικρούς, αυστηρά επιλεγμένους παραγωγούς και αποτελούν τη μαγειρική πρόκληση για την Ιωάννα, η οποία, ύστερα από 16ετή εμπειρία σε εστιατόρια της Αθήνας, της Σαντορίνης και της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται πλέον στον δικό της χώρο. Το Duck Private Cheffing είναι ανοιχτό κάθε μέρα από τις 10 το πρωί, ενώ μετά τις 8 το βράδυ λειτουργεί μόνο ως réservé και privé για την εκδήλωση, το πάρτι ή το εταιρικό σας γεύμα.
*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014.