Επιχείρηση – μυστήριο της Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια

Μυστήριο καλύπτει επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και κυρίως της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Σπύρου Τρικούπη –πιθανόν σε διαμέρισμα στον αριθμό 30– στα Εξάρχεια.

Μυστήριο καλύπτει επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και κυρίως της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Σπύρου Τρικούπη (πιθανόν σε διαμέρισμα στον αριθμό 30) στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σημείο αυτό έχουν γίνει τουλάχιστον τρεις προσαγωγές ατόμων.

Από τις ίδιες πηγές προκύπτει ότι η έρευνα γίνεται στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και αφορά άτομα τουρκικής καταγωγής, πιθανόν στο πλαίσιο της έρευνας για τη δράση της οργάνωσης DHKP-C στη χώρα μας.

Στο σημείο υπάρχει παρουσία και ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ενώ υπάρχουν και έρευνες για ανεύρεση όπλων και όπως προκύπτει από αναφορές, ως αργά το βράδυ δεν είχει βρεθεί οπλισμός.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο διαμέρισμα βρέθηκαν μία γυναίκα και δύο ακόμη άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση των όπλων που βρέθηκαν το 2013 σε φουσκωτό σκάφος στα ανοιχτά της Χίου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.