Παραμένουν οι καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Ενταση επικρατεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών καθώς οι συγκεντρωμένες απολυμένες καθαρίστριες που διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους με βάση τη δικαστική απόφαση του Αρείου Πάγου την οποία η κυβέρνηση αρνείται να εφαρμόσει.

Παραμένουν έξω από το υπουργείο Οικονομικών οι απολυμένες καθαρίστριες, παρά την επιχείρηση της αστυνομίας να τις απομακρύνει.

Οι συγκεντρωμένες απολυμένες καθαρίστριες διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους με βάση τη δικαστική απόφαση του Αρείου Πάγου την οποία η κυβέρνηση αρνείται να εφαρμόσει.

Οι καθαρίστριες που ζητούν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη έχουν μπλοκάρει την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών στην οδό Καραγεώργη Σερβίας.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση, καθώς μια διμοιρία αστυνομικών προσπάθησε να απωθήσει τις συγκεντρωμένες από την είσοδο του κτιρίου.

Από την Κυριακή το βράδυ μαζί με τις καθαρίστριες βρίσκονται και οι απολυμένοι σχολικοί φύλακες.

Την Δευτέρα, οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΠαΣοΚ στην Χαριλάου Τρικούπη. Αντιπροσωπεία τους είχε συνάντηση με τον γραμματέα του ΠαΣοΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τον γενικό διευθυντή του κόμματος Νίκο Σαλαγιάννη.

Σε ανακοίνωση του ΠαΣοΚ, μετά τη συνάντηση, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε ότι η κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.